KGBT 20. Tur | Yorum: Çapkın Düşler - Christine Bell

12/23/2015, BY Buse Güler -

Bir çöpçatanlık şirketinin sahibi olan Grace Love, eski erkek arkadaşının kalbinde açtığı yaraları, müşterilerine ruh eşlerini bulmalarında yardım ederek sarmaya çalışmaktadır. Ortağı Serena'nın desteğiyle yeni ilişkilere yelken açmaya çalışsa da, aslında kendini güvende hissettiği tek yer, komşusu Trick'in yanıdır. Ancak birçok insana ruh eşini bulmuş olan Grace, Trick gibi bir çapkının ona istediklerini veremeyeceğinin farkındadır.
Trick Mathews, Grace ile tanıştığından beri kazanova hayatına bir son vermiştir. Ancak tüm çekiliciliğine ve yakışıklılığına rağmen, Grace onu bir türlü fark etmiyordur. Onun dikkatini çekebilmek için tehlikeli bir plan yapan Trick, kendine sahte bir kimlik yaratır ve Grace'i kendine âşık etmeye çalışır. Oldukça masum duygularla ortaya çıkan bu plan, ya Grace'in korkularını güçlendirip onu Trick'ten uzaklaştıracaktır ya da kırılmış kalbini onarıp yeniden âşık olmasını sağlayacaktır.

Herkese merhaba :)
Yine çok güzel bir tur kitabının yorumu ile sizlerleyim. Eğer facebook sayfamızda devam eden yarışmamıza katılmak isterseniz buraya , kitabın ön okumasına göz atmak isterseniz de buraya tıklayabilirsiniz :)

Grace, bir çöpçatanlık şirketinin sahibi, daha doğrusu ortağı. Eski erkek arkadaşından pek iyi bir şekilde ayrılmamış aslında. Onun kalbinde açtığı yaraları da henüz sarabilmiş değil. Kendini işine vererek bunları sarmaya çalışıyor. Ayrılırken Grace'in özgüveni de zedelenmiş. En son konuştuğu kişi de Grace'in davet ettiği partiyi reddetip ondan ayrılınca iyice fena olmuş anlayacağınız.

Trick iste Grace'in komşusu ve en yakın arkadaşı aslında. Çok çapkın bir adam, Grace'in uzak durması gereken tiplerden yani. Ama aslında bu işler Trick, Grace'le tanıştığından beri değişmiş. Duygularını Grace'e belli edemese de, o çapkınlık dönemleri son bulmuş. Adam bildiğiniz aşık :D Grace'de ondan hoşlanmasına rağmen açılamıyor. Sonuçta arada bir dostlukları var ve bozulmasını istemiyorlar.

Fakat Trick'in aklına bir plan geliyor. Tehlikeli bir plan. Grace'in gittiği partiye sahte bir kimlikle, daha doğrusu maskeyle katılıyor ve birlikte olduklarında nasıl güzel olacağını ona göstermeye çalışıyor. Gösteriyor da, ama ben Trick demesi gerekirken bir türlü söyleyemiyor, söylediğinde de işler karışıyor :)

İşte kitabımızın konusu böyle. Zaten kısa bir kitap, gayet eğlenceli bir hikayeydi. Keyifle zaman geçirmek için bir kaç saatte bitirebilirsiniz. Ben kapağını çok sevdim, Nemesis kapakları hep böyle güzel zaten, romantik tarzda kitaplar da benim en sevdiğim kitaplar :)  Grace ve Trick'i okurken eğleneceksiniz. Benim gibi bu tarzı sevenlere tavsiye ederim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder