Kitaplıklarımı Yerleştirdim !

5/08/2014, BY Buse Güler -

Herkese merhaba ! Geçtiğimiz günlerde yeni bir eve taşındık. Hal böyle olunca bende fırsattan istifade kitaplıklarımı yan yana koydurdum ve fazlalık eşyaları attım odamdan. Kutu gibi çok şeker bir odam oldu :)

Bendeniz, daha odam yerleşmeden, kıyafetler, ve diğer eşyalar kutulu odamda dururken, hemen kitaplığımı yerleştirmeye giriştim :D Evet evet, bu davranışıma anne ve babamın tepkisi büyük oldu :P Ama sonunda oluşan görüntü - üstte gördüğünüz- buna değerdi :)

Kitaplığın bu hali alması yaklaşık iki gün sürdü. Tabii önce bir kitaplığın karşısına geçip, hangi yayınevi hangi rafa gelecek diye düşünme süremde vardı ve sağolsun Adaşcığım bu konuda bana çok yardımcı oldu. Taa Kırıkkaleden bana akıl verdi :D

Ama tabii beni uğraştıran ayrı bir konu vardı. Kitaplarımın hepsine kaşe bastım :D :D Şaşkın bakışlarınızı görür gibiyim. Hemen açıklıyorum.




Evet bu gördüğünüz kaşe bana ait. Konya'dan bir arkadaşım bana yaptırmış yollamış sağolsun. Eh bende hazır sil baştan kitap yerleştiriyorum bu fırsat kaçmaz dedim tüm kitapları kaşeledim :D

Gelelim kitaplığımıza. Tek tek rafların resimlerini çektim sanırım daha ayrıntılı görebilirsiniz :)
 


Çok derli toplu bir insan olmasam da, kitaplığımın düzenli olması benim için çok önemli :D
İlk raf gördüğünüz gibi DEX. Çoğu okundu ama okunmayı bekleyenlerde var :)
Sol başta Arunas Yayınları'ndan Davet var. Bir de üstünde DeliDolu'dan Eşleşme. Kitaplığı yayınevlerine göre yerleştiriyorum. Ama o yayınevinden tek kitap falan varsa mecbur böyle aralara sıkışıyor :D
Gördüğünüz gibi arabalarım ve kar küremi de ekledim rafa :) Kitaplığı süslemek ayrı bir zevk.


Fantastik ile başladım, öyle devam edeyim dedim ve Artemis'i yerleştirdim ikinci rafa :D
Baktım yanında yer kalmış, önce Arkadya'ları ekledim, sonra fantastiklerin yanına yakışmadı, bende Optimum'u ekleyiverdim :D Optimum'um hemen önünde de Elf Yayınlarından Sana Kapıldım var.Bence güzel de oldu :) Okunacaklar listem o kadar çok birikti ki, Artemisten Kiralık Nişanlı kesin okunacaklar listesinde, Şefikam sağolsun o kadar çok önerdi ki, okumadan 5 yıldızı verdim gitti :D Ama çok merak ediyorum okumam gerek.
Onun dışında Gece Avcısı serisine devam etmeliyim. Ve Ölümcül Oyuncaklara daha başlamadım bile !
Optimum'dan da sadece Gabrielin Cehennemi okundu. En kısa zamanda Gabriel Arafta ve Kötü Çocuklar: Soluk Soluğa okunacak :)
Vee tabi ki bu rafa da birşeyler ekledim. Görsellik önemli :D






Gelelim üçüncü rafıma. Yabancı olduğum bir tür var burada :) Gözümün önünde olsun dedim buraya yerleştirdim Epsilonları. Yorumlarına güvendiğim çok sevdiğim bloggerlardan öneriler aldım ve 5 adet Epsilon yayınlarından Historical türünde kitabım oldu :) Onun dışında diğer Epsilonlar var. Çok merak ettiğim Ateş serisinin ilk kitabını fuardan almıştım en kısa zamanda okuyacağım. Ve orada görüyorsunuz Düşüş-Azap-Tutku var. Ben onları 2012 de fuardan almıştım :D unutmuşum. bir ara okuyacağım.

Baktım burada da yer kaldı. Hemen Martı'ları ekledim :) Görselliği ile göz dolduran bir yayın. çok cici durdu :)
Kitapların üstünde de Kahve yayınları ve cep boy şeklinde Uçurtma Avcısı bulunuyor :)



Geldik bu kitaplığımın son rafına :) Burayada Yabancı Yayınlarını,Doğan Kitap ve Aspendosları ekledim, baktım boşluk kaldı, Novella,Orkinos,Feniks -RKBT'nin çekilşişinden kazanmıştım :) - ve OkuyanUs yayınlarını  ekledim :) Bence aşk dolu bir raf oldu :) Kitaplardan öyle düşündüm. Veee bu rafımıda çok sevdim :)



Geldik ikinci kitaplığımın ilk rafına :) Şu rafa baktıkça içim bir ferahlıyor :D Okuduğum tür genelde fantastik olunca, hep siyah siyah kitaplar ile dolmuştu kitaplığım ama sağolsun Arkadya ve Nemesis kitaplığımda parlıyor :)

Bu kadar çok Nemesis'im yoktu. Fuardan çok aldım ve Arkadyalar için birşey dememe gerek yok . Güzellikleri belli oluyordur :) Onun dışında Pena ve Olimpos yayınlarını gözümün önüne ekledim çünkü en kısa zamanda okunacaklar :)



Ephesuslar. Bunların bir rafa sığmasını istiyordum o yüzden FMA'ları üst üste koymak zorunda kaldım :D Ayrıca Adaş'ım bugün bana kargo yolladı ve Heidi Bets'in 3 kitabını bana yolluyor. :) O yüzden kum saatinin olduğu kısım Heidi Bets olacak. İlk kitabı Kördüğümdü. Sanırım seri adı, Bir Yumak Aşk. Romantık Komedi tarzı tam benim tarzım o yüzden keyifle okuyacağım. :) Adaş'ıma burdan bir kez daha teşekkür ederiiim. Seni seviyorum Adaaaş :* İyiki varsın.




Pegasus Yayınları ve ciltli kitapları. Hush Hush serisinin güzelliği der ve susarım :D
Hayır, tabii ki susmam. Okunacaklar listesinin başlarında olan seri kitapları bu rafta bulunuyor efendim evet. En kısa zamanda okumayı ve yorumlamayı diliyorum :)



Öhöm evet geldik son rafımıza. Bu rafı Gördüğünüz gibi PC. Cast hanımefendi özel olarak kendine rezerve etti :D Aslında planım kitapları yan yana dizmekti, ama gördüğünüz gibi son üç raftır bu kuralımı çiğnedim çünkü yer kalmadı. Ama sanırım ilerleyen zamanlarda kendime bir kitaplık alırım öyle düşünüyorum :) Burda da çok sevdiğim seriler var. Tanrıça serisine de en kısa zamanda devam edeceğim ve ve ve..... GREY. CHRISTIAN GREY. ELLİ TON. EL.JAMES. Artık ne derseniz :D benim favori serim en son rafa kaldı :( Ama olsun onun kalbimde yeri ayrı :P

Evet efendim. Yazdığım en uzun post bitmiş bulunmakta. :D Kaç dakikadır yazdığımı bende bilmiyorum çünkü başka şeylere takılıp sonradan devam ettiğimde oldu. Ben sizlere kitaplığımı anlatırken çok zevk aldım. Umarım sizde okurken zevk almışsınızdır :) Umarımmmm sıkılmamışsınızdır :)

Yorumlarınızı benden esirgemeyin.


Sevgiler :)





6 yorum:

  1. Böyle düzenli kitaplıkları görünce nasıl imreniyorum bilemezsin :P Darısı başıma :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senden de bekliyorum böyle bir yazı :P ama çok beklerim dimi :D

      Sil
    2. Bir kaç yıla umuyorum ki :P

      Sil
    3. Ben alıştım bak geleyim istersen :P

      Sil
  2. Çok güzel olmuş , eline sağlık :) Adaşın da fikrine sağlık :) Böyle düzen için beni bin yıl beklerler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) Adaşım uzaklarda olsada sağolsun fikirleri yetti :) Vallaha haklısın cidden çok zor. Taşınmasaydık bende yapmazdım herhalde :D Ki benim çok kitabımda yok. Sizleri düşünemiyorum :D

      Sil