Kargo Ne Getirdi ? | Adaş'ımdan Kargom var ^.^

5/10/2014, BY Buse Güler -

Herkese merhaba ! Adaşımdan kargom var !
Süpriz bir kargoydu diyemem. Ama içinden çıkanlar kesinlikle süprizdi.

Ephesus yayınlarından çıkmış olan Heidi Bets kitaplarını almayı düşünüyordum. Sanırım seri ismi, bir yumak aşk. Herneyse, Adaşım bu seri bende var sana yollıyım dedi. Bende de kitaplığımda bulundurma takıntısı var. O yüzden yok ben sipariş vereceğim dediğimde, "saçmalama kızım al senin olsun" dedi. :D Önce tabii itiraz ettim ama Adaş'ımın karşı konulamaz bir etkileme yeteneği var. :D
 O yüzden kitapların geleceğini biliyordum ama diğerleri. SÜPRİZ.
Hadi bakalım neler çıkmış içinden kitaplar hariç


Toplu olarak baktığımızda bunlar vardı. Gelin tek tek göstereyim :D


Kurabiyeler. Canım benim yaa, taa Kırıkkale'den İzmir'e kurabiye yollamış bana. Hemde kendisi yapmış. :D Bir de lezzetli ki sormayın. Ama benim favorim sağdaki oldu. Sonradan öğrendim ki Adaş'ımda en çok onu seviyormuş.

Kurabiyeler bu kadar değildi tabii kocaman bir torba yollamış. Babam, annem falan sağolsunlar afiyetle yediler :D Hatta babam soldakine bayıldı, ne varmış içinde sormamı istedi :D
Ellerine sağlık kuzucuğumun :*


Çiçek. Evet simli simli vazosu ile güzeller güzeli bir çiçek. Bunu ilk gördüğümde neden yolladığı aklıma gelmedi ve sonra yazdığı birsürü notlardan birinde bunun açıklamasını buldum :D
Tam hatırlamıyorum ama adaş ile bir muhabbetimiz olmuştu ve hastanelik olurum sende bana çiçek yollarsın demiştim.
O da çiçeğini yollamış hastaneye gerek yok bak yolladım demiş :D
Notu okuyunca kocaman bir kahkaha attığım doğrudur.


Ve işte o notlar. Tabii ki arkalarını görüyorsunuz çünkü onlar bana özel :D Bütün notları beni çok güldürdü ama bir tanesi çok duygulandırdı. Kısaca, uzun uzun dostluğumuzu yazmış. :) Gözlerim doldu okurken. Böyle bir kardeşe sahip olduğum için çok şanslıyımm.

Ve üstünde de takı kutusu var. Yüzüklerimi koyacağım içine, yada en çok kullandığım küpelerimi :)


Çok tatlı değil mi !!! Kitaplığımın en güzel yerinde yerini alacak :)


İşte ayraçlar :) Soldakini adaşım kendi elleriyle yapmış. Onu kullanmaya kıyamam ama yeni aldığım kalemliğime sevdiğim ayraçları koymayı düşünüyorum, onu oraya yerleştireceğim :)
Ortadaki angry birdslü çok tatlı :D Barkın-6 yaşındaki kardeşim- görünce bana bırakır mı bilmiyorum :P
Ve elimde tuttuğum :) Onu gösterebilmek için öyle tuttum. Kitaba yerleştirdiğimizde üstünde böyle kelebekleri oluyor çok tatlı değil mi?! Bayıldım.






Adaşımdan sadece ben değil Barkın da kargo bekliyordu :D O yüzden bunlar benim diye el koyacak eminim ama soldakini vermem. Çok tatlı. :) Sağdaki onun olacak büyük ihtimal :) Adaşcığım neler düşünmüş de yollamış yaa.



Son olarak da kargonun asıl amacı kitaplar :D Kitapların içinde de çok tatlı notlar vardı. İlk kez adaşımın okuduğu bir kitabı ondan alıp bende okuyorum :)
En kısa zamanda okuyacağım.



Adaşıma, dostuma, kardeşime, benim için çok önemli olan birine işte :) Herşey için hepsi için tekrar çok teşekkür ederim. İyiki varsın adaş !

2 yorum: