Kitap Alışverişi #4 | 19. İzmir Kitap Fuarı #2

4/25/2014, BY Buse Güler -
Herkese merhaba ! Benim için 19.İzmir Kitap Fuarı macerası bitti :D Pazar günü de gitmeyi planlıyordum ama, o gün başka bir işim çıktı :) Eh bende baktığımda 28 kitap almışım bu sene. Bu kadar yeterli :D Hala aklımda olanlar vardı, ama kısmet artık sonraya. :)

Aşağıdaki güzellikler, 2. gidişimde aldıklarım. Bu arada 2. kez gittiğimde The Reading Ladyy bloğunun sahibi Onur Abla ile karşılaştım ve ufakta olsa sohbet etme fırsatım oldu. Pegasus kitaplarını ondan aldım :D Sağolsun ayraçlar koymuş :) Videolardan gördüğüm ve mesajlaştığım kadarıyla tanıyordum. :) Yüz yüze tanışma fırsatımız oldu, ayrı bir mutlu oldum :) Gerçekten çok cici, çok şeker birisi. Onur Abla'ya buradan Sevgiler :))




Evet, inceleyelim bakalım :)


John Green son zamanların belki de en çok konuşulan yazarlarından. Ben Ayın Yıldızın Altında'yı okumadım, okumayacağım :D Senden Önce Ben'i okuyup yeterince kahrolmuştum. AYA'yı okuyup daha da kahrolamam :D Prensip olarak ben romantık komedi tarzında ya da fantastik kitaplar seviyorum. En azından sonu mutlu bitsin bana yeter.

Ama Alaska'nın Peşinde çıktığı zamandan bu yana çok merak ettiğim bir kitaptı. Şimdiye kadarda olumsuz yorumunu görmedim. Ayrıca gördüğünüz gibi poşetide çok güzel :) Ve tabii ki ciltli *-* En kısa zamanda okunacaklar listemde.



Bunlar da diğer Pegasuslarım. Çirkinin Aşığı'nı Pınar abla önermişti o yüzden aldım. Keyifli bir konusu var gibi. Beğeniceğime eminim :D
Arzuların Esiri, hem turdan bir arkadaşım önermişti, hem de Onur Abla'nın videosunda bundan bahsettiğini gördüm. Almamak olmazdı :D
Ruh Hırsızı. Rachel Vincent. :) Yazarın dönüşüm serisinin ilk üç kitabı bende mevcut olmasına rağmen sadece ilk kitabını okudum ve çok beğenmiştim. Ruh Hırsızı'nı fuara gitmeden önceki gece Onur Abla'dan duydum. Sayfasında paylaşıp, çok beğendiğini söylemiş. Mesaj atıp sorduğumda tavsiye ettiğini söyledi. Bende dayanamadım tabii. O da alındı :)


Nemesis'ten zaten ben kitap almıştım ilk gün bunları da görmüştüm ama dikkatimi çekmemişti ve arka kapak yazılarını bile okumamıştım.
Ama ikinci gün gittiğimde arkadaşım için Nemesis'e uğradık ben başka bir kitaba bakarken bir baktım arkadaşım sesleniyor:"Buseee gel, 6 kitap aldım. Hemde 30 lira." Eh ben bir şaşırdım :D Gittim yanına baktım bunları seçmiş. Bana da zorla arkalarını okuttu ve ben okuduktan sonra almamazlık edemedim hoşuma gitti ayrıca çok ucuzdu.



İşte arkadaşım o altı kitabı alırken ben bunu inceliyordum :D Papatya Falı'nın konusu çok hoşuma gitti :) Kapağı da öyle. Bakalım okuyup göreceğiz.

 

Bu iki kitap ne listemde ne aklımda vardı *-* "Hadi bi gel çıkmadan Arkadya'ya uğrayalım" dedik ve sonuç bu :D Konularını beğendim ve aldım :D

Evet 2. gün cicileri de bunlar. Toplam 28 kitap girmiş kitaplığıma -Fuardan- :)

Umarım en kısa zamanda hızlı hızlı okumaya başlarım.
Sevgiler :)
 

 


2 yorum:

  1. Canım benim güzel sözlerin için çooook teşekkürler :)) Ben de seninle tanışıp, konuştuğuma çok memnun oldum :)) Aldığın kitaplar çok güzel, hepsini güle güle oku :))

    YanıtlaSil
  2. :)) Ne demek ablacım ben teşekkür ederimm :) Kitapları keyıfle okuyacağım cok sagol :*

    YanıtlaSil