HARLEQUIN / Anne Mather - Baş Döndüren Cazibe | Yorum

4/17/2014, BY Buse Güler -

http://www.harlequintr.com/

Bak ama sakın dokunma!
Demetri Kastro'nun, babasının eve getirdiği genç ve çok çekici Joanna Manning hakkında ciddi şüpheleri vardı. Yaşlı milyarder hastaydı ama doktorların tavsiyesi bu kadın olamazdı!
Ancak Demetri'nin onların ilişkisindeki gizemi çözmek için yaptığı bütün hamleler, Joanna'nın soğuk güzelliğinin altında yatan gerçeği anlamasına yetmiyordu.
Joanna hiçbir açık vermiyordu.
 Sadece cinsel cazibesiyle Demetri'yi altüst etmişti.
Demetri, ona karşı koymakta güçlük çekiyordu...


Herkese merhaba !
 Ben sevdim Beyaz Dizi romanlarını :) Okurken sanki film izliyorum. O derece keyifli. Hala okumayanlar varsa, tavsiye ederim.

Konusundan bahsedecek olursam, Demetri'nin babası hastadır ve doktorlar artık eve çıkardıkları zaman eve genç ve çok çekici olan sarışın Joanna ile gelir. Kız kardeşi, Joanna için "sarışın bomba" benzetmesini yapmıştır ve Demetri, Joanna'nın klasik aptal sarışın'lardan olduğunu düşünmektedir. Olaya, "parasını veririz, gider." gözüyle bakar. Ama işler hiç planladığı gibi gitmez.

Joanna'yı gördüğü zaman Dimtri çok şaşırır. Kadın çok güzeldir evet, ama yüzünde çok zeki olduğunu belli eden bir ifade vardır. Ayrıca çok da genç değildir.
 Cinsel cazibesi bile Demetri'yi altüst etmeye yetmektedir.

Demetri ona karşı koymakta güçlük çekerken, acaba Joanna'nın soğuk güzelliğinin altında yatan gerçeği anlayabilecek mi ?

Dili oldukça akıcı olan bir kitaptı yine. Film izler gibi okudum.

Joanna'nın Dimitriye verdiği cevaplar zaman zaman beni eğlendirdi. Tavsiye ederim. :)

HARLUQUIN yayınlarına teşekkürler :)Puanım:

http://www.harlequintr.com/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder