HARLEQUIN / Anne Mather - Ne Seninle Ne Sensiz | Yorum

4/17/2014, BY Buse Güler -
 
http://www.harlequintr.com/

Merhaba arkadaşlar.
Bir Beyaz Dizi yorumuyla daha karşınızdayım :D
Bulmuşum aşk kokan kitapları, bırakır mıyım? Evet, bırakmam :D

Kitabımızın konusundan biraz bahsedeyim.

Jane ve Demetri evlidirler. Ama beş yıl önce Demetri'nin ihaneti üzerine evlilikleri sona ermiştir. Yıkılan, ihanete uğrayan Jane, Demetri'yi terk etmiştir. Fakat hala boşanma durumunda değillerdir.
Jane Demetri olmadan geçmişini geride bırakarak kendine güzel, başarılı bir hayat kurmuştur.
Yine bir iş gezisinden evine geldiği sırada telefonda ki mesajlara bakarken, "eski" eşi Demetri'nin mesaj bıraktığını görür. Ama tabii ki cevap vermez. Yıllar sonra Demetri onu neden arasın? Bunu da merak etmiyor değildir.
  
Daha sonra annesi ile konuşan Jane, Demetri'nin annesine ulaşıp Jane'i sorduğunu öğrenir. Buna da çok şaşırır elbette. "Beş yıldır arayıp sormaayan adam, şimdi neden arıyor ?" diye düşünmeden edemez.

Bunları bir kenara bırakıp, annesi ile akşam yemeği için sözleşir ve güzel bir duştan sonra kendini yatağına bırakır. Demetri bile zihnini bu derece kurcalarken, Jane yorgunluğa yenik düşer ve uyuyakalır.

Dört saat sonra, öğleye doğru O'nu uyandıran, ısrarla çalan kapının zilidir. Demetri gelmiş, "İçeride olduğunu biliyorum, Aç hadi şu kapıyı!" tarzında bağırmaktadır. Ben buralarda bu Demetri'ye sinir oldum :D Bu hakkı kendinde nasıl buluyor, anlamış değilim. :D



Daha sonra konuşurlar, ve Demetri boşanmak istediğini söyler. -Eh beş yıl olmuş, boşanın artık.- Jane tabii yıkılır, en azından bunu ummuyordu sanırım. İzin ister, üstünü değiştirmek için odadan ayrılır.-Sabahlıklar ile yarı çıplak bir şekilde eski eşinin karşısına çıktığını söylemiş miydim ? :D-

Daha sonra Demetri, Jane'in yanına gelir. Ve olanlar olur! Bir an da yakınlaşırlar. Beraber olurlar....
Adam boşanmak istediğini söylemişti, onun için gelmişti. ama bunlar birlikte oldular.
Üstüne bir de Demetri hamile kalınca, işler iyice karışır. Jane, ondan boşanmak isteyen Demetri'ye hamile olduğunu nasıl söyleyecektir?

Olaylar böyle devam etti. :) Yine akıcı bir kitaptı. Konusu da ilginçti aslında. Hoşuma giti. Sevdim ben bu Beyaz Dizi'yi ya *-*

Diğer HARLEQUIN kitaplarında buluşmak üzere hoşçakalın. Sevgiler :)

Puanım:


http://www.harlequintr.com/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder