Kitap Alışverişi #3 | 19. İzmir Kitap Fuarı #1

4/23/2014, BY Buse Güler -
 
Herkese Merhaba !
Fuarın ilk günü - Cumartei günü- fuara gittiğim düşünülürse, sanırım bu post için geç kalmış olabilirim :D  Hatta bunu yazana kadar ikinci kez gittim bile. -_- Neyse, onun da yazısı yakında eklenecek :) Bakalım ilk gün neler almışım?


İlk günün getirileri bunlar oldu. Aslında ben pek ilk gün bir şey almam diye düşünüyordum. Ama öyle olmadı tabii ki :D Şimdi yayınevlerine göre inceleyelim bakalım.
 

Providence üçlemesinin 2-.3. kitapları :) Cehennem çıktığı andan itibaren direniyordum. Fuardan alacağım diye. Beklediğim iyi oldu. Cennet ile birlikte aldım! İlk kitap Araf'ı okumuş, çok beğenmiştim. Kapaklarını çok sevdim. Son kitabın kapağı bana biraz spoiler gibi oldu ama çok cici :D Bu arada görevliler gayet sempatiklerdi. O açıdan bir problem yok :D Bilgisiz, ilgisiz tiplerden değillerdi.

 
 
DEX. Aslında listemde sadece Kış Güneşi vardı. Evet evet, bende çok isterim DEX standından elim kolum dolu ayrılayım :D ama kitapların çoğu bende var. Kocan Kadar Konuş'u alacaktım ama Antalya'dan çok sevdiğim bir arkadaşım bana hediye almış onu :)
Açıkçası Kış Güneşi'nin konusunu tam olarak bilmiyordum. Az önce tanıtım videosunu izledim ve "Oh be iyiki almışım!" dedim :D Jennifer yazıyorsa, gözümüz kapalı alıyoruz zaten değil mi ? Okunacaklar listesinin neredeyse en başında yerini aldı Kış Güneşi.
Ruhsuz'a gelecek olursak. Şimdiye kadar neden almadım? Bilmiyorum. Arkasını okuyunca konusunu sevdim. Üstelik 9 liraydı. O yüzden bu fırsatı kaçırmadım :)
DEX sağolsun fuarda bir çok kitabı 9 ve 4 liraya düşümüştü. Diğer kitapları da %20 indirimdeydiler. Ama hepsi çok tatlılar, eğer biraz daha indirim isterseniz, kırmıyorlar. :)



 
Kiralık Nişanlı, yorumuna çok çok çok güvendiğim Kitap Arası Kahve Molası blogunun sahibi Şefika'nın tavsiyesi üzerine aldığım bir kitap. İlk arkasını okuduğumda pek ilgimi çekmemişti ama tekrar baktım ve doğru karar verdiğimi anladım :D Çok merak ediyorum içini :)
Ateş Laneti, onu da yorumuna güvendiğim bir blogger arkadaşımın çok sevdiğini duyunca, zaten yazarı da Jaeniene Frost yani , almamak olmazdı :D Konusu çok iyi. :)


 

Nemesis yayınevi! Fuarın yıldızı olabilir bence :D Neden mi? Çünkü çok ucuzdu. Bazı kitaplar, 3 tanesi 15 lira yani tanesi 5 lira. Bazıları ise 3 tanesi 20 liraydı. Diğer kitaplar da 10'ar liraydı. Bence diğer çoğu yayınevine göre bu iyi bir fiyat çok iyi.
Tabii fiyatlar böyle olunca, - ki ben az çok böyle olacağını tahmin ediyordum- Bende almadan duramadım :D
Dalgalar Hep Aşk Getirse, Kitap İklimi blogunun sahibi Pınar Abla'dan aldığım bir tavsiyeydi ve 5 liraydı fuarda. Tahmin edersiniz ki O'nu ayrı bir merak ediyorum :D Diğer kitaplar ise 3 tanesi 20 liradan aldım :)



Epsilon ^.^ Geçen sene pek uğramamıştım oraya ama bu sene alacaklarım vardı ve görevli kız çok şekerdi :D Ben seviyorum böyle sohbet eden gülümseyen insanları.
Ateş serisi 1. kitap Karanlık Ateş. Aslında ben seriyi komple almak istiyordum. Sonradan vazgeçtim. İlk kitabını bir okuyayım beğenirsem devamını alacağım.
Julie Garwood okumayan - historical okumayan- bir ben kaldım sanırım. *-* Yine Pınar ablacığımın tavsiyeleri sonucu bu iki bebek benim oldu :D Gelin'e biraz göz attım bile. Tur kitapları bitsin hemen başlayacağım.
Yeni Bir Umut. Evet bunun çıkacağını biliyordum ama fuarda olacağından habeim yoktu. Görünce ve kapağına aşık olunca, almamazlık olmazdı. İlk kitabı Umutsuz'u aldım ama henüz okumadım :) Arka arkaya okurum artık.

Eveeet benim ilk gün aldıklarım bu kadar. Aralarında okuduğunuz, beğenip - beğenmediğiniz var mı ? Sizler fuara gittiniz mi ? Neler aldınız ? ^.^ Benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Sevgiler.




4 yorum:

  1. Bunların hepsi muhteşem gözüküyor!! Çok beğendim. :) Ben de ilk gün gitmiş ve 13 kitapla dönmüştüm. Sen beni de geçmişsin. Bugün de ikinci kez gittim ve ilk güne göre indirimler artmıştı. Ama ben Dex'te indirim göremedim fazla ya, aldığım kitaplar hep 15 TL civarıydı.. Çok güzel bir yazı olmuş, keyifle oku hepsini. Blogunu da yeni keşfettim ama çok hoş ve çok ayrıntılı. Benimkine de beklerim. :) Bu aralar hiç aktif değilim ama yeni bir düzenleme ile çok güzel dönmeyi planlıyorum vizelerimden sonra! Şu blooger'ın takip etme sorunu olmasa daha iyi olacak tabi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin bloğuma :)
      Teşekkür ederim ! Gördün mü bilmiyorum az önce de ıkıncı kez gittiğimde neler aldığımı paylaştım :D toplam 28 tane almışım. :) Senın bloğun hangısı bende bir bakayım ? Tekrar teşekkürler tatlım ;)

      Sil
    2. Şimdi okuyorum. Maşallah valla. :) Ben de toplam 23 kitap almışım.. Aklımda çok kalan 2-3 tane oldu ama..
      ortaboypopcorn.blogspot.com.tr benim de. :) Üye olma bölümündeki sorun düzelmişse üye olabilirsin. :) Rica ederim. :)

      Sil
    3. Aslında üye olmakla ilgili problem için bir şey var. Ben de o şekilde düzeltmiştim. Sanada anlatabilirim :)
      Fuar Çıkartmamız iyi olmuş desene. Benımde aklımda kalanlar var :( Hemen bakıyorum bloguna

      Sil