Kargo Ne Getirdi? | Kitap Kardeşimden Kargo

2/11/2014, BY Buse Güler -
Herkese merhaba ! Spoiler verme korkusu yaşamadan bir yazı yazacağım için çok mutluyum :D Bugün bana bir kargo gelmiş. Ben kitapçıdan geldiğim zaman dayım "sana kitap geldi." dediğinde kitap kardeşimden geldiğini anlamıştım :D Kimden mi bahsediyorum ?  Kitap Prensesi ve  Okuyan Güzel bloglarının sahibesi Nesibe Ünal'dan bahsediyorum :) Kuzucuğumdan :)

İlk önce kargom ile neler gelmiş topluca bir bakalım. Daha sonra tek tek inceleyeceğiz.




İşte bu güzellikler kargomdan çıktılar :)


Eh malum, bende ki durum buydu. Bunun sebebi, hem ben ilk kez kargo alıyorum bir kitap kardeşimden, hem de bu kargo çok özenilerek hazırlanmış. Çokça mutlu oldum ! :D Hadi şimdi adım adım bakalım kargom ile nasıl karşılaşmşım :D

Evet kargo poşetini açınca karşıma bu güzel kutu çıktı :) Birde not vardı üzerinde-o notlardan heryerde vardı!- Daha sonra ben kutuyu açtım ve



işte karşılaştığım görüntü :) Hadi tek tek bakalım neler varmış.


Evet ilk önce bu güzellikten başlamak istiyorum. Şunun tatlılığına bakar mısınız?! Üzerinde bir de not vardı:"Bana hep kuzucuğum diye sesleniyorsun,görünce aklıma sen geldin." Evet gerçekten çok güzel olmuş kuzucuğum demem ehehe :) Üstünde birde kapağı var gördüğünüz gibi. Çok cici çok beğendim. Kitaplığıma koydum bile. Hayır hayıııır. Onu mutfakta bir dolaba kaldıramazdım ! Kitaplığımda cici cici duruyor şuan :D Kahve veya çay içmeyi hiç sevmem. Ama bunun için bir kez içeçeceğim :)
Yayınevlerinin karton poşetleri çok hoşuma gidiyor. Ephesus yoktu o da oldu :) Üzerinde notlar daha da güzelleştirmiş sanki değil mi ? :)
Pegasus yayınlarından YETENEK kitabı :) Kapağını görmüştüm sanırım daha önce. Çok hoşuma gitti ama konusunu bilmiyordum. Konusu okuyunca daha da ilgimi çekti. Keyifle okuyup - yorumlayacağıma eminim. :) Belki tahmin etmişsinizdir, fantastik bir kitap :)

Julia Quinn ve Epsilon. Tarihi aşk romanları :) Daha önce hiç historical türünde kitap okumadığımı belirtmek isterim. O yüzden bu kitapları ayrı olarak daha çok merak ediyorum. Bakalım :) Aşk varsa tamamdır :)

Son olarak tatlı paylaşayım dedim :) Bir de bu çikolataları koymuş Nesibeciğim. Sağolsun :) Bunları afiyet ile yediğimi söylememe gerek yok sanırım :D

Evet bir yazının daha sonuna geldik. Buradan kitap kardeşim'e kucak dolusu sevgiler ! Herşey için teşekkür ederim :)
 

5 yorum:

  1. Julia Quinn <3 Keyifle oku :)))

    YanıtlaSil
  2. Blogun hayırlı olsun tatlım , izlemeye aldım :) Hediyelerini güle güle kullan , keyifle oku :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim :) Sağol, gmail hesabını yeni açtığım için takip ettiğim blogları yeni yeni izlemeye alıyorum :) bakıyorum hemen seninkine :)

      Sil
  3. hayırlı olsun çok beğendim bloğunu Buseciğim..

    YanıtlaSil