YK 1. TUR || 2. Gün || Hayallere Kapılma - Celeste Bradley | Yorum

7/01/2014, BY Buse Güler -
 
Orijinal Adı: The Impostor
Seri Bilgisi: Yalancılar Kulübü #2
GoodReads Puanı: 3.92
Yayınevi: Epsilon Yayıncılık
Sayfa Sayısı: 352
 
Blog turumuzun ikinci gününden herkese merhaba :)
 
Bugün serinin ikinci kitabı olan "Hayallere Kapılma" yorum konuğumuz.
 
Yalancılar kulübü serisinde her kitapta farklı bir karakter konu oluyor. Bu kitapta da Dalton Montmorency var. Dalton, emekli olan Simon'ın yerine gelmiş.
Gelmiş gelmesine ama normalde bu statülere gelmek için yavaşça ilerleyip diğer casus arkadaşlarının saygınlığını ve sadakatini kazanması gerekirdi.
Fakat Dalton, Simon emekli olduğu için onun yerine geçmiş ve bir yıldan uzun bir süredir bu işi yapsa da diğerleri onun kademesine şüpheyle bakıyorlar. İşte tam da bu yüzden sıradaki görevi bir nevi kendini ispatlamak amacı ile üstlenir.
 
Dalton, son dönemde yaptığı karikatürler ile sosyetenin karanlık bir yanına ışık tutan gizemli, kimliği bilinmeyen Sör Thorogood'un kılığına girer. Nasıl olsa kimliği belirsiz, yaptığı bu numara sayesinde de gerçek Sör Thorogood'u kızdırıp kim olduğunu öğrenmeyi amaçlar. Fakat hesaba katmadığı bir şey vardır. Gerçek Sör Thorogood bir kadındır :D
 
Gelelim Clara Simpron'a. Clara gerçek Sör Thorogood. Dalton'un kendisinin kimliğine büründüğünü gördüğü zaman elbet sinirlenir fakat bunu açık etmez. Yani Dalton'un sandığı gibi Clara 'hayır sen değil, asıl Sör Thorogood benim' demiyor. :D Aksine, kadın oluşunu kullanarak Dalton'a yaklaşıp foyasını meydana çıkarmaya çalışır.
 
Ben bu kitabı sevdim :) Daha aksiyon dolu bir kitaptı. İlk kitaba göre de daha kısaydı. Daha hızlı okudum diyebilirim. Akıcı bir dile sahip zaten yazarın kalemini de beğendim :)
 
Puanım:
 
 
Devam eden çekilişimize katılmak için  tık tık
 
 
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder