YK 1. TUR || 1. Gün || Gönlünü Kimseye Kaptırma - Celeste Bradley | Yorum & Çekiliş

6/30/2014, BY Buse Güler -
 
 
 
Orjinal Adı: The Pretender
Seri Bilgisi: Liar's Club #1
GoodReads Puanı: 4.00
Yayınevi: Epsilon Yayıncılık
Sayfa Sayısı: 432
 
Yorumcu Kızlar'ın ilk blog turunun ilk gününden herkese merhaba :D
 
Bildiğiniz gibi Yalancılar Kulübü serisinin üçüncü kitabı olan "Asla Pişman Olma" kitabına tur yapıyoruz. Eh kitap seri olunca, ilk iki kitabını da okuduk ve tur dahilinde onların da yorumlarını sizler ile buluşturacağız. Bugün de Gönlünü Kimseye Kaptırma yorumu sizlerle :)
 
Agatha erkek kardeşi James'i aramak için Londraya gelmiş. Fakat 'bir bayanın yanında erkek olmadan yolculuk yapması hiç doğru değil." gibi yorumlardan ötürü  kafasında yarattığı son derece yakışıklı biriyle evli olduğu yalanını söylemiş. Bunu söylemekle kalmayıp, adamı baya bir övmüş tabii.
Daha sonra insanlar bu kadar mükemmel olan kocası ile görüşmek istedikleri zaman bu minik yalan Agatha'nın başına dert oluyor ve acilen kendisine sahte bir koca bulması gerekiyor.
 
Bir de Simon var. Yalancılar Kulübü üyesi olan Simon, James'i araştırmak için Agatha'nın evine kılık değiştirip baca tamircisi olarak giriyor. Agatha, Simon ile karşılaştığı zaman bu son derece yakışıklı olan baca tamircisinin sahte kocası için biçilmiş kaftan olduğunu anlıyor. Simon'a kısaca durumu açıklayıp, kocası olarak tanıtıyor.
 
Agatha tam da atlattık diye düşünürken olaylar değişiyor ve Simon bir süre daha sahte kocası olarak rolüne devam ediyor. Agatha durumdan pek hoşnut olmasada Simon için hava hoş. Neden mi ? Çünkü Simon, Agatha'yı James'in metresi zannediyor ve bu sahte koca rolü devam ettikçe hakkında araştırma yaptığı adamın metresinin evinde araştırma yapma fırsatı buluyor.
 
Olaylar böyle devam ederken Simon Yalancılar Kulübü'nün ilk kuralını çiğnediğini fark ediyor: Gönlünü Kimseye Kaptırma.
 
Tarihi romanlar Lordlar alışık olduğum şeyler değil :D Tabii ki bu tarz kitaplara alışmak için çalışmalarımı başlatıyorum :D
Ben kitabı beğendim. Açıkçası polisiye tarzında bir kitap bekliyodum. Daha çok aksiyon olan :D Sonlara doğru kitaba daha bir hareketlilik geldi sadece.
Onun dışında komik diyalogları beni güldürdü.
Ayrıca bir kitapta karakterleri sevmek önemlidir bence ve bu karakterleri seviyorsunuz gerçekten de.
Tek eksiği, hep aynı olayların etrafında döndü kitap. Belki de ben daha hareketli bir konu bekliyordum :D
 
Ama yine de alırsanız pişman olmazsınız. Okurken zevk alacağınız bir kitap :)
 
Puanım:


Çekilişe Katılmak İçin;
 

 
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder