Takaslarım #2

1/20/2015, BY Buse Güler -

Herkese merhaba !
İlk yazımı yazdığımdan beri tabii ki takaslarım devam etti. Ben de tek tek
 yazmayayım biriksin öyle yazayım dedim. İlk takas yazımı okumak için buraya , ukitap profilim için de buraya tıklayabilirsiniz.


Serinin son kitabı, ilk iki kitabını 2013 yazında arka arkaya okuduktan sonra bu kitabı neden bu kadar beklettim bilmiyorum. Çıktıktan sonra bir türlü alamadım. Takasta görünce de hemen kaptım tabii :D Hala okuyamadım ama, kısa bir zamanda okurum umarım. Artık okuyacaklarımı kura ile çekiyorum çünkü ^.^ 


Geek Kız da kitap dostum Gamze'nin Kitap Dünyası ile yaptığımız bir takastı :) Kitap listemde yoktu ama Gamze'de görünce bir göz attım hoşuma giti. Puntosu da kocaman :D Tam benlik. Hazır ikinci kitabı da çıkmış kısa zamanda okumak lazım. 


Bu kitap takasa girdiği gibi hemen mesaj atmıştım, takası da yaptık :D Gerçekten merak ettiğim bir kitaptı. Beğenen de var beğenmeyen de, sonu çok havada kalıyor dediler ama bakalım, ben umutluyum seveceğim :D Pena kitaplarını da takasla aldığım zaman ayrı bi mutlu oluyorum ya, neden bilmiyorum :D 


İşte yazının yıldızı ! :D  Safir Mavi'yi takasla aldım arkadaşlar evet, bence iyi denk getirdim. Ciltli, sıfır gibi kitap. He karşılığında Aynı Yıldızın Altında'yı verdim bende. Ama olsun zaten okumayacaktım. Bir ciltli gitti bir ciltli geldi :D Bence bu daha güzel *-* Bu arada bu seriyi yorumladığım yazımı okumak isterseniz tık tık


Son takaslarım da bunlar :) İki kitaplık bir takas yaptım bu sefer :) Seriler tamamlanıyor *-* 
İnşallah ben de şu ateş serisine başlayacağım :D 

Takaslarım bu kadardı :) Okuduğunuz için teşekkür ederim. :) Takaslarım içinde okuduğunuz kitaplar var mı? Sizin ukitap profiliniz var mı? Bana yorum bırakın lütfen, bakarsınız sizinle de takas yaparız :)




5 yorum:

  1. Serilerin gitgide tamamlanması kadar güzel bir duygu yok! Aynı Yıldızın Altında'yı neden okumak istemediğini merak ettim şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunu görmemişim canım kusura bakma.
      Evet gerçekten de öyle. Yaa sonunu biliyorum ve ağlamak istemedim :D Gerçekten de öyle. Ben kitapları kafamı dağıtmak, güzel vakit geçirmek için okuyorum. Öyle okurken kahrolmak istemiyorum.

      Sil
  2. tuzak ve intikam ateşini takas yapmıstık oldukca memnun kalmıstım takastan :D
    su anda bir takas daha gercekleştiriyoruz "dönüşüm "umarım bu takasta keyifli geçer

    YanıtlaSil