Kör Talih - Müjde Aklanoğlu | Yorum

1/30/2015, BY Buse Güler -

Herkese merhaba :)
Bu sefer Kör Talih'in yorumu ile karşınızdayım :)

Kızımız Hazal aylarca uğraşıp emek verdiği projesinin arkadaşı tarafından çalındığını ve sanki kendisi yapmış gibi projeyi teslim ettiğini öğreniyor. Projenin kendisine ait olduğunu da hocasına bir türlü anlatamıyor, ikna edemiyor daha doğrusu.
Hazal da biraz asabi biri olduğu için bu durum karşısında epey sinirleniyor. Bu görüşme telefon ile oluyor ve bankta yanına oturan adamdan habersiz bağırıp çağırmaları devam ediyor. Daha sonra yanındaki adam - Arda - yanlışlıkla Hazal'ın bacağına dokununca olanlar oluyor. Hazal zaten sinirli bir halde, bu duruma da daha çok sinirleniyor ve daha çok bağırmaya başlıyor. Fakat bilmediği bir durum var. Arda görme engelli yani kör.
 Ay Arda nasıl nazik, nasıl sakin bir adam, şaşırdım kaldım okurken :D Kızı bir türlü kör olduğuna ikna edemiyor. Neyse sonra koruması geliyor da, alıp götürüyor Arda'yı. 
Bu arada Arda ceo, üstelik Hazal'ın yeni işe başladığı şirkette. Daha sonra yine karşılaşıyorlar ve bir çarpışma daha yaşanıyor :D Bunlardan sonra Arda Hazal'a kişisel asistanı olmasını teklif ediyor.


Olaylar da tam buradan sonra eğlenceli bir hâl alıyor. İkilinin diyalogları benim çok hoşuma gitti. Romantik komedi tarzında kitaplar okumayı gerçekten seviyorum. Kör Talih de yazarın okuduğum ilk kitabıydı. Kitap biraz kalın evet, başlarken gözüm korkmuştu fakat eğlenerek kendini okutturan bir kitap. 
 Kapağına gerçekten bayıldım. Çok tatlı renkleri çok hoşuma giden bir kapak. Kitabın kendi ayracı olması da bir artı tabii ki. 
Konusuna bir göz atıp bakmanızı tavsiye ederim :) 





2 yorum:

  1. Bu kitap seri mi?Seri ise kaçıncı? :/ Teşekkürler yorum için. :)

    YanıtlaSil