Tahrik - K.Bromberg | Yorum & Alıntı

1/27/2015, BY Buse Güler -

Herkese merhaba :) 
Neler düşüneceğimi bilmediğim, kararsızlığın dibine vurduğum ve sizlere nasıl anlatacağıma emin olmadığım bir yorumla karşınızdayım :)
En iyisi biraz konusundan bahsedip her zamanki gibi daha sonra yorumuma geçeyim.
Rylee Thomas Sosyal Hizmetler'de çalışıyor. Kimsesiz çocuklar için bir evleri var ve onlara bir nevi bakıcılık yapıyor. Sosyal Hizmetler için bir yardım, bağış gecesi düzenlenmiş ve Rylee son anda bir şeyler unutunca binadaki ardiyeye gidip onları almak ister. Giderken de koridorda bir adam ve kadın görür. Epey yakın şekilde, hatta bir koridorda olmaması gereken bir yakınlıkta. Neyse onlara fark ettirmeden ardiyeye girer ve şanssızlık bu ya, kapının kolu düşer ve Rylee içeride kalır. Kızımız da klostrofobi var. Tabii ağlamaya, bağırmaya başlar. Neyse ki birisi gelir ve kapıyı açar. Kim peki ? Kapıyı açan kişi Colton Donavan'dan başkası değildir. Hani şu yarışçı olan, hani az önce koridorda kadınla 'fazla' yakın olan. Ama kızımız bunu sonradan fark eder. Adamın içine düştükten sonra, evet. Birbirlerinin çekimlerine karşı koyamazlar bir anda. Daha sonra kendilerine gelirler ve Rylee işinin başına döner ama iş burada bitmez. Bir şekilde Colton ile bir randevu için sözleşirler, daha doğrusu Colton tek başına sözleşir :D . -okuyunca göreceksiniz.-

Konusundan bu kadar bahsetmem yeterli olacaktır sanırım. Colton şimdiye kadar her kadının kendisi için ölüp bitmesine, sorgusuz sualsiz kendisini ona sunmasına alışkın bir adam. Ama aynı olaylar Rylee ile gerçekleşmeyince işin rengi değişiyor. Rylee kaçtıkça Colton kovalıyor ve bu kısımları okuması gerçekten eğlenceliydi. Kızımızın da yelkenleri hemen suya indirmemesi benim için bir artı puandı. 

"Annen sana bir kadın hayır derse, bunun hayır demek olduğunu öğretmedi mi Bay Mükemmel?" "Bir şeyi istedim mi, elde edene kadar peşinden gitmeyi de öğretti." 

Konusunu genel olarak beğendim, kitabı da beğendim ama işte kararsız kalmam için bazı sebepler var. Şimdi öncelikle adamı ben Grey'e benzettim biraz. Yani sanki yazar benzetmeye çalışmış. CEO değil adam dedik ama, yarışlarda da görmedik yani, sonu hariç. Okuyan arkadaşlara da sordum ben benzetmedim dediler ama ben biraz benzettim. Hatta bir kısım vardı belki okuyanlar bilir, Crossfire serisinin bir kısmıydı. Kızı eve götürdü ya, işte orası :D  Bunlar beni rahatsız etti açıkçası. Karakterlerin dengesizliği de öyle. Baktım, Rylee diyor ki, biz birlikte olamayız, Colton yavru köpek bakışlarıyla bakıyor, neden falan diye soruyor. Hemen sonra Colton, olamayız seni üzerim triplerine giriyor ve Rylee neden diye soruyor, şans vermek istiyor. Kafamı karıştırdılar :D Rylee haklıydı ama, gerçekten. Colton neden öyle davrandı bilmiyorum, seriymiş, ikinci kitapta öğreniriz herhalde ama keşke sonunda biraz açıklasaydı.

"Bunu sana bir kez soracağım. Erkek arkadaşın var mı?"
Başmı iki yana salladım. "Hayır."
"Görüştüğün kimse de mi yok?"
"Hayır neden sordun?"
Çünkü yoluma kimin çıkacağını merak ediyorum. Bunu resmiyete dökmeden önce kimi benzetmem gerektiğini merak ediyorum."

Bazı yorumlarda gördüm; kapağın yansıttığı kadar erotik değil demişler. Bana göre erotikti. Bunu okumaktan rahatsızlık duymadım ama kitabın yetişkin okurlar için olduğunu not düşeyim.Bunlar dışında yazım yanlışları, özellikle eksik harf ile yazılmış kelimeler bir çok kez sıkılmama sebep oldu. 4 verebilirdim bu kitaba eğer bu kadar uzun sürmeseydi okumam. Ve bu hatalar olmasaydı. Ama yine de eğer okumak isterseniz eğlenceli bir hikaye, bana hitap etmemiş olabilir. Ben de sevdim ama öyle Colton diye ölüp bitmiyorum. Herkesin kişisel zevki :)  

Okuyacak arkadaşlar fazla beklentiye girmeden okurlarsa seveceklerdir.

Puanım:



2 yorum:

  1. En son çıkan erotik kitaplarda gördüğüm kadarıyla adam ne olursa olsun mesleği pek yansıtılmıyor. Yani şu sıralar erotik birkaç roman okuyayım dedim doktor , müzisyen , ahçı gibi seksi mi seksi adamlarımız var ama bir sayfa olsun ameliyata girmiyor! Ya da ahçı ama esas kadın karaktere bir kere olsun yemek yapmıyor. Yani yazar resmen süs olsun , sayfa dolsun mantığıyla bir meslek yazıyor oraya. Eski kitaplarda ne güzel anlatırdı şu yeni erotikler çok basit geliyor bana. Belki içlerinden yine güzeller çıkar , onları alırım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahah ne güzel anlatmışsın evet biraz öyle oluyor canım. Yine sonlara doğru Colton sürüş denemelerinde falandı :D Olsun artık :D

      Sil