Kız Kafası - Lafebesi | Yorum

1/21/2015, BY Buse Güler -

Herkese merhaba !
Bugün yorum sırası Kızkafası'nda :) Umarım sizde yorumu, benim kitabı okurken eğlendiğim gibi okursunuz :) 
Uzun zaman olmuştu bu tarz kitaplar okumayalı. Dizüstü edebiyat olarak geçiyor sanırım ? Pucca tarzı kitaplar işte :) Eğer kafa dağıtmak, keyifli vakit geçirmek isterseniz Kızkafası okumanız gereken kitaplardan.

Kitabımız kızımızın ÖSS sonucunu öğrenmesi ile başlıyor. Yaşıtları üniversiteden mezun olurken o daha yeni gidecek üniversiteye. Kızımız mutlu mu peki? Hayır, hem de hiç mutlu değil. Aslında iyi bir bölümü kazanmış; Sınıf Öğretmenliği. Ama onun hayalleri başka bir bölüm, bu bölümü de zaten abisi nasıl olsa çıkmaz yaz işte dediği için yazmış. Çıkınca da kızımız krizlere giriyor tabii :D Hem de istediği bölümü yarım puan ile kaçırdığını öğrenince, o kriz ikiye katlanıyor :D

"Sınıf öğretmenliği de iyi ama çocuklara yazık" diyor Lafebesi :) Sınıf öğretmenliğini de  Kocaeli'de okuyacak. Eh en azındna İstanbula yakın diye düşünüyor. Onun hayalleri başka işte, tiyatro okuyacak, oyuncu olacak, Daha sonra da dans derslerine başlar. 


Kitabımız böyle devam ediyor. Aslında bu tarz kitapları yorumlarken nereye kadar anlatsam bilemiyorum :) Okuyucuyu eğlendirirken, bazen de hüzünlendiren kitaplardan. Kızımızın dört yıllık üniversite hayatı boyunca yaşamını görüyoruz işte. Kızgınlıkları, kırgınlıkları, mutlulukları. 

Ben sevdim kitabı, güzeldi. Kapağını, pembe tonlarını ve iç tasarımını ayrı bir sevdim :) Olimpos Yayınları iç tasarım konusunda da özenli davranan yayınevlerinden. 

Beni tek rahatsız eden kısım yazarın argo kelimeleriydi. Onun dışında beğendiğim bir kitap oldu. :) 

Puanım:




5 yorum:

  1. Mimlendin! :)

    http://kitaaptiryakisi.blogspot.com.tr/2015/01/etkinlik-high-school-musical-book-tag.html

    YanıtlaSil
  2. pucca da okumadım daha ama okunacaklarım arasında, bunu da not aldım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pucca da güzeldi gerçekten :D Baya gülmüştüm :D

      Sil