Kitap Alışverişi #24-25 ~ Takas

1/30/2015, BY Buse Güler -

Bir alışveriş yazısından daha herkese merhaba ! Artık karar verdim bir kitap da almış olsam tek tek yazacağım şu yazıları :D Sonradan unutuyorum, kalıyor.

Pazartesi günü Kitap Meltemi blogunun tatlı sahibesi ile buluştuk, bir takas olayımız vardı. Kasım ayının sonlarından beri planlıyoruz bunu, bir türlü ayarlayamamıştık, sonunda şeytanın bacağını kırdık :D Buluşmuşken sahafa gitmemek olmazdı. Meltem'i hemen aldım ve sahafa gittik, ve birinci kitap alışverişimi de burada gerçekleştirmiş oldum :D



Sokak Kedisi Bob'u henüz okumadığım için Bob'un Dünyası'nı almayı düşünmüyordum aslında. Ama son iki üç seferdir her gittiğimde gözüme çarpıyor. Ben de alayım dedim. Çünkü kitabın durumu çok iyi. Görseniz sahaftan alınmış demezsiniz yani. 
Demir Kral. *-* Bir Pegasus kitabını -sıfır gibi olan bir Pegasus kitabını- 10 liraya aldım arkadaşlar :D Kıskanabilirsiniz :D Ben olsam kıskanırdım :D Demir Kral sürekli yorumlarını gördüğüm bir kitaptı. Konusunu bile bilmiyordum fakat görünce dayanamadım ve kaçırmak istemedim açıkçası.
İki kitap etiketteki fiyatlarına göre 18 lira tutsa da kasaya gittiğimde sağolsunlar 15 lira aldılar :D Neredeyse bazen bir kitaba 15 liradan fazla veriyoruz ve ben bu iki kitaba o kadar para verdim. ^.^ 



Gelelim ikinci alışverişime. Dün artık hepinizin yazılarımdan tanıdığı Gamze ile buluştuk :D Duyduk ki Migros'da indirim varmış. Herkes Instagram üzerinden fotoğraflar paylaşıyordu fakat gittikten sonra umduğumuzu bulamadık :D Ben oradan Kara Yürek'i ve Günahlar ve İğneler'i aldım. Kara Yürek serinin üçüncü kitabı. Ben de ilk kitabı var ikinci kitabı yok ama görünce kaçırmayayım dedim. 5 TL etiketli olsa da %30 indirim uygulandı. Günahlar ve İğneler de aynı şekilde %30 indirimli. İkisi 16 liraya falan geldi.
Dönüşte tabii ki sahafa uğradık, artık pek bir şey bulamıyorum ama Gamze'nin baskısıyla İmkansız Aşk'ı aldım. Historical konusunda pek bir şey bilmediğim için, boş boş bakıyorum o tür kitaplara ama yazarı ve kitabı çok önerdi. Böyle bulmuşken 10 liraya kaçırma dedi, ben de aldım. Bakalım umarım severim :)


Alışveriş bu kadar. Gelelim takasımıza. Yazının başında söylediğim gibi Meltem ile takas yaptık ve gerçekten çok istediğim bir kitaba sayesinde takasla sahip oldum. Buradan tekrar teşekkür ederim, umarım yine takaslarımız olur ^.^ 


Travma Sonrası Aşk Çarpması da sonunda kitaplığıma eklendi :D Çok merak ettiğim bir kitap, umarım severim. 


Sonuna kadar okuduğunuz için teşekkürler :) Her zaman söylediğim gibi, içlerinden okuduklarınız varsa, yorum bırakmayı unutmayın :) 




5 yorum:

  1. Yalnız Buseciğim İmkansız Aşk serinin son kitaplarından biri :P
    Şöyle ki serinintamamını aktarayım sana :D

    1. The Prize - Bir Avuç Aşk
    2. The Masquerade - Maskeli Balo
    3. The Stolan Bride - Kaçak Gelin
    4. A Lady at Last - Aşka Yelken Açanlar
    5. The Perfect Bride - Kusursuz Gelin
    6. A Dangerous Love - Tehlikeli Aşk
    7. An İmpossible Attraction - İmkansız Aşk
    8. The Promise - Yemin

    alınacak 7 kitabın oldu hadi hayırlısı kuzum :D
    Edit: Yazarı ve seriyi ŞİDDETLE ÖNERİRİ. İnanılmaz bir kalem çok seveceksin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyardığın için teşekkürler tatlım, bulmuşken kaçırmak istemedim biliyorum serinin ilk kitabı olmadığını :D Umarım severim. Şu türe alışmak istiyorum -.-

      Sil
  2. Demir Kral'ı 10 tlye nerden aldın Buseee :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim sahaftan aldım canım *-*

      Sil
    2. Ahh ben orda olaydım olaydımm :/ Keyifli okuuu :D

      Sil