Kitap Alışverişi #10

9/07/2014, BY Buse Güler -
Yazmayı unuttuğum bir alışveriş yazısından herkese merhaba :D
Kargo geldiği gün taslak olarak kaydetmiştim zamanım yoktu, çıkmıştım. Bugün aklıma geldi.
Okuoku alışverişim geldi :)
Sözde ben, kitap fuarına kadar alışveriş yapmayacaktım *2015Nisan* İnsanın inanası gelmiyor.
Ama güzel güzel kitaplar çıkarıyorlar almam gerekiyor :P
Bakalım neler almışım;

 
-Hep Seni Bekledim - Jennifer L. Armentrout | DEXPLUS
Biliyorsunuzdur, Jennifer ne yazsa okurum. Alışveriş listesi yazsın alır okurum demiştim hatta :D Kadını seviyorum, kalemini seviyorum, karakterlerini seviyorum. Daha ne olsun? Konusunu da yine ilgi çekiciydi. Aldım bakalım, okunacak *-*
 
 
-Aşka var mısın? - Natasha Boyd | Yabancı Yayınları
Çıktığı günden beri çok gördüm, alıntılarını tanıtım yazılarını. Okuyan arkadaşlarım da çok beğenmiş. Almamak olmazdı. Zaten konusunu çok sevmiştim. Kitabı şimdiden sevdim gibi. Ayracı harika *-*
 
 
-Milyonluk Kirli Sır - C.L. Parker | Novella Yayınları
Kapağı ve kullanılan renk çok hoşuma gitmişti. Arka kapak yazısını da okuduğumda okunacaklar listeme eklemiştim, sepete atmıştım daha doğrusu. Sonradan sipariş verirken o da eklendi. Ama aldıktan sonra birçok arkadaşım beğenmediğini, duygusuz bir kitap olup, sadece cinsellikten ibaret olduğunu söyleyince yıkıldım :D Daha sonradan 1-2 olumlu yorum gördüm. Ön yargılarımı bırakıp öyle okuyacağım. Umarım severim :) Bu arada, kapak tasarım ve iç tasarım çok güzel. Özenilerek yapılan işlerin daha albenisi olduğu da bir gerçek :D
 
 
-Harika Piç - Christina Lauren | Pegasus Yayınları
Tamam, bu kitap listemde yoktu. Birden alıverdim. Reklamını, paylaşımlarını gördüm, arka kapak yazısını okuyunca da baktım hoşuma gidiyor ekledim sepete gitti :D Gerçekten çok merak ediyorum !
 
 
-Aynı Yıldızın Altında - John Green | Pegasus Yayınları
Okumayan bir ben kalmıştım galiba. :D Yine okumayacaktım. Senden Önce Ben'i okuduktan sonra bundan sonra ağlatan kitaplar yok diye karar almıştım. Yine almayacaktım, sonra filmini gördüm. İzleyecektim, önce kitabını okumak daha iyi olur dedim. Konuştuğum birkaç arkadaşımda ben o kadar çok ağlamadım, abartıldı dediğinde alayım dedim. Aslında bu siparişi vermemin sebebi bu kitap arkadaşlar :D Kitapçımdan alacaktım sadece bunu, 28 ama size 25 olsun dediğinde, yok abi kalsın sağol dedim :D 3 lira indirdi ama, sağolsun (!)
 
Evet , benim aldıklarım bu kadar.
Kitaplığımda bekleyen kitaplara be bebekler de eklendi.
İçlerinde okuduklarınız var mı? Yorumlarınızı eksik etmeyin :)
Sevgiler.




17 yorum:

  1. off!!! Çoğu okumak için yanıp tutuştuğum kitaplar. Güle güle oku.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman takipte kal canım, yakında yorumları gelecek :)

      Sil
  2. John Green'in kitabı patladı ama ben okumadım herkes okuyunca elim gitmedi o kitaba... :)
    Yeni geldim buraya bu arada. :)
    Okumayı seviyorsanız Kafa'ya bir göz atın derim. :) :) ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, hoş geldin ve göz atacağım hemen ! :)
      Ben de o yüzden almamıştım ama bir şans vereceğim

      Sil
  3. Okumak için yanıp tutuştuğum kitapları görünce bi kıskandım bi kıskandım anlatamam. :DDD Neyse hayırlı olsun keyifli okumalar :)))

    YanıtlaSil
  4. Hep Seni Bekledim mi var orada? Çok kıskandım. -_- Neyse bir tesellim var. Benim de "Aşka Var Mısın?"ım geliyor, yolda. Çok merak ediyorum!! :D Aynı Yıldızın Altında'yı beğenmiştim ben, biliyorsun. Ama senin yorumunu çok merak ediyorum. :D Acaba beğenecek misin? Umarım beğenirsin diyeyim bari. :D Keyifle oku. ;) ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol bebeğim, elimdeki bitsin zaten ilk Aynı Yıldızın Altında okunacak :D Yorumlarımı okuturum sana :*

      Sil
  5. Merhabalar. Aşka var mısın? 'ı okudum, çok güzeldi ama finali insanı havada bırakıyor, biraz daha okumak istiyor insan. Artık bunun için 2.kitabı alıp, okumak farz oluyor. Ahh bir an önce Türkiye'ye yayınlanır inşallah. Onun dışında Aynı Yıldızın Altında şahaneydi, okuduğum en komik hemde en duygusal kitaptı. (Okurken yanınızda bolca selpak bulundurun...) Harika Piç 'de güzeldi, okuması zevkliydi ama çok büyük bir aşk hikayesi filan beklemeyin.. :) İyi okumalar. :) Not: Bende "Hep Seni Bekledim" kitabını merak ediyorum, yorumunuzu beklerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ! *-*
      Aşka var mısın? için ikinci kitabımı beklesem bilemedim :D
      Aynı Yıldızın Altında okurken selpaklarımı ihmal etmeyeceğım :)
      Harika Piç için beklentilerim tam da o şekilde :)
      Aynı Yıldızın altında okuyacağım ilk önce, elimdeki kitap bitsin. Sonra da Hep Seni Bekledim. Yorumu kısa zamanda blogda olur :)

      Sil
  6. Milyonluk Kirli Sır Kiler'de gördüğüm, 5 liraya satılan bir kitaptı. Ancak kitapla ilgili yorumları bilmediğim için almadım. Şimdi merakla yorumunu bekliyorum. Keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Enee, ben 10 liraya almış oldum :D Kimisi güzel diyor kimisi kötü. Bakalım okuyup göreceğim :)

      Sil
  7. Çoook güzel kitaplar, hepsinde gözüm var! Keyifle oku hepsini canım. Ben de sözde kitap fuarına kadar kitap almayacağım ama imkansız bu, biliyorum. Nisan'a kadar yok yani deliririm, hastalık oldu biraz. :) AYA'ya ne diyeyim? Bayılacaksın! Ama ben bazılarının abarttığı kadar ağlamadım, sadece gözüm doldu o kadar. Aşka Var Mıısn? çok eğlenceli ve akıcı ama sonu adamı kanser eder. :D İkincisi çıkmadan okumasan da olur bence. :D Hep Seni Bekledim çok güzel diyorlar, Jen'i çok seviyorum ben de. Almak istiyorum bir ara. Harika Piç de hiç aklımda yoktu ama öyle bir tanıttılar ki, ciddi merak ettim şu adamı. Kitabın adı, konusu falan çok ilgi çekici.. Kirli Sır kitabını da almayı düşünmüyorum açıkçası. Çok klasik bir konu ve biraz sıkıldım. Aslında güzelse sıkılma olmaz tabi ama kitapçıda göz gezdirirken açtığım her sayfada sırf cinsellik görünce, soğudum biraz. Yorumunu merak ediyorum. Hepsini çabucak okursun umarım! Ben de bloguma beklerim, ortaboypopcorn.blogspot.com.tr :) Bu arada; okuoku'yu denemek istiyorum da, kaç günde geliyor kargo?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam tatlım, öncelikle bloğun takibimde :D
      Sende mi İzmir de yaşıyorsun ? *-* AYA için benim de çok beklentim var ama geçenlerde yeni okuyan bir arkadaşım o kadar beklediğim gibi değilmiş hiç sevmedim dedi. Umarım ben severım :D Okuma Şenliği için Aşka var mısın ı okuyacağım, umarım ikincisi çabuk çıkar :D Jen bir tanedir ya :D ne yazsa okurum. Harika Piç'e de bir ara başlayacağım çok fena alıntılar gördüm :D Aslında bakarsan kirli sır çok merak ediyorum. Ben elli ton da okudum crossfire da . Onlarda cinsellik doluydu tamam ama benim favori serilerimden. içinde duygu da olursa biraz sorun değil benim için :D Çok sagol tatlım ! Umarım yorumlarını yazabilirim :D Bugünlerde anlatamıyorum çünkü yazarak. Belki facebook ile iletişime geçer sohbet ederiz seninle bir gün, hep yorumlarda konuşuyoruz :D Ellerinde varsa eğer kitap, hemen yolluyorlar. Denemeni tavsiye ederim.

      Sil