Mezara Mahkum - Jeaniene Frost | Yorum

10/27/2014, BY Buse Güler -
Herkese merhaba!

Kitaplığımda unuttuğum Gece Avcısı serisinin dördüncü kitabı Mezara Mahkum'un yorumu ile karşınızdayım :)

Gece Avcısı serisine hayranım, yazarına, karakterlerine ve konusuna gerçekten benim çok hoşuma giden bir seri.
Ama işte gerilerde kalmış, unutmuşum. Okuma Şenliği kapsamında bitireceğim inşallah seriyi :)

Yorumuma geçmeden önce serinin ilk üç kitabının yorumlarını okumak isterseniz linklere tıklayın :)

Öncelikle yorumumu yaparken, elbette konusundan bahsedeceğim ve bunu yaparken ister istemez, bundan bir önceki kitap Mezarın Dibinde'yi okuduğunuzu varsayarak yapacağım yorumumu. O yüzden eğer spoiler almak istemezseniz, yorumumu okumayabilirsiniz :)



Heyecan kaldığı yerden devam ediyor! desem, çok mu klişe bir giriş olur? :D
Gerçekten öyle ama, şimdi öncelikle kaldığımız yerden devam ediyoruz diyebilirim. Bildiğiniz gibi, Cat ve Bones evlendiler. Vampir yasalarına göre bir evlilik oldu tabii bu. Bu kadar olaydan falan sonra gidelim Paris'e bir mola verelim dediler ama, çiftimize rahat yok.

Cat rüyalarında sıkıntı yaşıyor. Rüya Hırsızı adı ile bilinen Gregor, Cat'in peşinde. İddasına göre Cat ona ait ve kendine ait olanı geri istiyor fakat Cat birşey hatırlamıyor. Bones'ın bu durum karşısında ne kadar delirdiğini ben anlatmıyım, siz tahmin edin *-*

Yaaa, aslında daha çok anlatmak istiyorum olayları anlatıyım istiyorum falan, ama spoiler olmasın. Tabii bu kitapta da Cat ve Bones'a karşı Gregor var diyebiliriz. Savaşlar, kavgalar, dövüşler, düellolar falan filan. Aksiyon dolu bir kitap :D Ama çok güzeldi ya *-*

Çok akıcıydı, iki günde falan bitecek bir kitabı kalkmış beş günde okumuşum. GoodReads hesabımdan gördüm. :D Tebrik ettim kendimi. Ama bir iki gün boyunca hiç elime almadığım olmuştu ondan sanırım. Karakterler de yine iyiydi. Hepsi ayrı bir olay :D 

Ama sadece bi kısım vardı, orada Bones neler yapıyor onun ağzından okumak isterdim. Cidden çok isterdim yani çok merak ettim. Sanırım bazen iki kişinin falan ağzından okumak iyi oluyor :)

Finali güzeldi, yine yüreğim ağzıma geldi, Aman Tanrım didim :D Ama iyi bağlamış yazar. 
Öğrendiğime göre, bu kitaptan sonra araya yan serinin kitapları Sonsuz Karanlık ve Kızıl Damla giriyor. Onları okuyup hemen seriye devam edeceğim. 

Puanım:



2 yorum:

  1. Dediğini yaptım ve yorumu okumadım,ama sadece kitap isimlerini ele alarak söylüyorum,Darynda Jones'in Charley Davidson serisine benziyor sanki. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O seri bende var ama daha okumadım ve sanmıyorum :) Belki isimleri öyledir :) Okuduktan sonra onu da karşılaştırırm :)

      Sil