Son Zamanlardaki Kitap Alışverişlerim

9/15/2015, BY Buse Güler -

Herkese merhaba!
Uzun zamandır alışveriş yazısı yazmadığımı fark ettim. O kadar bir uzun zaman ki en son Nisan ayında Kitap fuarı alışveriş yazısını yazmışım :D Blog turları ve etkinlikleri harici neredeyse hiç yazı paylaşamadım bu sıralar fakat artık blogla daha çok ilgileneceğime söz veriyorum! 
Aslında gelen kargoları *alışveriş, takas ya da incelemem için gönderilen kitaplar* insagramda paylaştığım için bloga yazmayı unutuyordum. Artık instagram kullanmıyorum. O yüzden sık sık buraya yazarım :) Aslında çok fazla bir alışveriş yaptığımı düşünmüyorum genelde hep tur kitapları falan geldi 2 kez toplu alışveriş yaptım ama yine de yazısını yazayım :)

Kitapları aldığım sırayla ekleyeceğim.Umarım sıkılmadan okursunuz, bakalım neler almışım ? 


İlk alışverişim sahaf ganimetlerinden :) 
Serinin beşinci kitabı sanırım. İlk iki kitap bende var umarım en yakın zamanda başlar ve severim :)


Bir sahaf ziyaretiyle daha devam edelim. Göçebe neredeyse benim ilk aldığım kitaplardan biri. Sanırım 2009 yılında almıştım, altta olanı. Ama bir türlü okuyamadım :D Neden bilmiyorum. Sonra sahafta film kapaklısını da görünce onu da alayım dedim. İşte elimde iki tane Göçebe oldu. Hangisini okurum bilemedim, ne zaman okurum onuda bilmiyorum *-*


Sanırım bir Kitap Sihirbazı alışverişiydi :)
 İstediğim tüm Türk yazarların kitaplarını toplamıştım ^.^ 


D&R'da indirim vardı, bende görünce kaçırmayayım dedim. Karanlık Zihinleri fuardan almak istemiştim ama 17 lira falan demişti adam, iyi ki almamışım :D Bazıları Kalbini Dinler hiç aklımda yoktu ama güzel bir romantik komedi olduğunu duydum. Umarım severim, ikisi de henüz okunmadı.


Aslında bu kitap değil bir DVD alışverişi :D Grinin Elli Tonu vizyona girdiği gün izlemiştim. Fakat DVD'sinde ek bölüm olduğunu söylediler, öyle yapıldı reklamı. Bende aldım. Aslında öyle olmasa bile alacaktım zaten ama izlediğimde "bu muydu yani ek bölüm dediğiniz?" demedim değil *-* 


Kitap alışverişinden sayılır mı? :D Eğer instagram veya facebooktan beni takip ediyorsanız bir ara bu boyama kitaplarına kafayı taktığımı biliyorsunuzdur :D Bu da ilk kitapyurdu alışverişimdi :D Çok memnun kaldım bunun üzerine bir alışveriş daha yaptım zaten bundan sonra da yapmayı düşünüyorum.


İlk babil.com alışverişim ^.^ 
Enpara kartına sahip olanlar için Haziran - Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde 100 liraya kadar yaptıkları alışverişlerinde diğer ay %50sini hesaba geri yatırıyorlardı. Mesela 100 liralık alışveriş mi yaptınız, 50 lirası diğer ay hesabınıza geri geliyor :) O yüzden Haziran ayında yapamasam da Temmuz ve Ağustos aylarında babil.com'u kullandım. Bu da Temmuz ayında aldıklarım.

 

Ejderin Büyüsü'nü takas mı yaptım yoksa satın mı aldım hatırlamıyorum ama ukitap aracılığı ile kitaplığıma katıldı :) Serinin ilk dört kitabı var bende sanırım ülkemizde şuan bu kadar kitabı çıktı. Of şu seriye bir türlü başlayamadım >.<


Bir sahaf ganimeti daha. Serinin devamı çıkmayacakmış, duyunca üzüldüm ama kısa bir zamanda okurum sanırım :D 


Bu seriyi almakta o kadar kararsızdım ki anlatamam! Distopya pek okumuyorum, okduğumda seviyorum ama ben ne okursam okuyayım birazcık aşk istiyorum içinde :D O yüzden tereddüt etmiştim ama bu seriyi ukitapta görünce kaçırmak istemedim. Hem sıfır hem de kutulu ve ayraçları ile birlikte geldi! İyi ki beklemişim :D


Kitapyurdu'ndan yaptığım ikinci alışverişim işte. Bayılıyorum bu kadına ve kitaplarına :D Bizde çıkan üç kitabı var zaten o da Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer serisi. Çok beğenmiş çok sevmiştim bu kitaba karşı biraz tereddütlüydüm ama ah şu tasarıma bakar mısınız? Umuyorum ki içi de böyle mükemmel olsun :D Ki okuyanlar çok beğenmiş :)


İşte babil.com'dan yaptığım Ağustos alışverişi :) Merak ettiğim ve istediğim kitaplardı. Umarım hepsini severek okurum. Bu arada Ephesus'un ciltli kitapları muh-te-şem. Umarım hep böyle devam ederler :)


Marslı da sürekli elimin gittiği ama sonradan vazgeçtiğim kitaplardandı. Bilim kurgu pek okuduğum bir tür değil. Ama henüz Marslı'yı sevmeyeni görmedim :D Zaten 2 Ekim'de vizyona giriyor galiba, vizyona girmeden okumayı planlıyorum :)


İşte bu kadarcık :D Uzun bir yazı oldu, bundan sonra bu kadar bekletmeden yazacağım söz :) Umarım sıkılmadan okumuşsunuzdur ve eğer hâlâ okuyorsanız, teşekkürler!

Yorumlarınızı eksik etmeyin. Okuduklarınız varsa sevip sevmediğinizi yazın lütfen :)

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere, hoşçakalın!










2 yorum:

  1. Göçebe akıcı bir kitaptır aslında, ben sevmiştim. Filmi de güzeldi. Boyama kitaplarından ben de istiyorum bu aralar, aklıma taktım.
    Güle güle oku tüm yenilerini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim! Göçebe o yıllarda bana akıcı gelmemişti işte :D Okuduktan sonra izlemeyi düşünüyorum :)
      Boyama kitaplarından istiyorsan o zaman takipte kal çünkü blogumda Renkler Ülkesi'nin çekilişi olacak :)
      Teşekkürler :)

      Sil