KGBT 15.Tur || Gecenin Sonu - Lauren Blakely || Yorum

9/04/2015, BY Buse Güler -

"Kendini benim kontrolüme bırak."Dünyaları seks, aşk ve yalanlarla doluydu. Onu baştan çıkarıyordu. Aklını ve bedenini tamamıyla ele geçirmişti. Ruhu da sözcükleri kadar seksiydi. Clay Nichols, Julia Bell'in isteyebileceği her şeye sahipti, ama aynı zamanda da sahip olamayacağı tek şeydi. Bir gece hayatına girmiş ve ona hiç bilmediği bir zevkin ve aşkın kapılarını açmıştı. Bedenini ve düşüncelerini ele geçirmişti. İşte bu da onu çok tehlikeli kılıyordu.
Julia, onunla geçirdiği, aklını başından alan bir haftanın ardından ondan apar topar kaçmıştı, ama şimdi Clay, ona sahip olmaya kararlı bir tavırla karşısında duruyordu. Julia, onda uyuşturucu etkisi yaratıyordu. Ateşli, unutulmaz ve asla tadına doyulmayan. Julia, onun için tam bir gizemdi ve Clay mücadele etmeden onun gitmesine izin vermek niyetinde değildi. Ama Julia'nın mutlu olabileceğine dair en ufak ihtimali dahi yerle bir etmekle tehdit eden karanlık sırları vardı. O aranan bir kadındı - riskli, tehlikeli - ama yine de aralarındaki çekim inkâr edilemezdi. Aşkta daha önce hüsrana uğramış iki insanın tutkuları ve özlemleri, tehlikeyle buluştuğunda yeniden güvenmeyi başarabilirler miydi? New York Times ve USA Today'in en çok okunan yazarı Lauren Blakely'den duygu yüklü, şehvetli ve erotik bir aşk romanı…

Kitap Gurmeleri'nin on beşinci blog turundan herkese merhaba!
Agapi Yayınları sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz turumuzda son gün yorum sırası bana geldi :) Arka kapağından konusu oldukça anlaşılıyor aslında ama adet yerini bulsun ben yine de biraz bahsedeyim. Ama bir dakika, ona geçmeden önce kitabın yetişkin okurlar için olduğunu belirtmem gerek. Gecenin Sonu erotik bir kitap ve yetişkin bile olsanız bu tarz kitaplardan hoşlanmıyorsanız okuyamazsınız ama okuyabiliyorsanız sorun olmayacaktır.

Julia Bell, kızımız barmenlik yapıyor, ortağı olduğu bir barda. Hayatını şu sıralar tek gecelik ilişkilere adamış diyebiliriz çünkü son sevgilisinden fena bir kazık yemiş o yüzden uzun süreli bir ilişki şu sıralar ona göre değil. Hatta hayatı biraz karışık bir durumda işte bu son sevgilisinin attığı kazıkla ilgili bir durum o, okuyunca anlarsınız.

Clay Nichols ise bir avukat. Julia ile Clay'ın tanışmaları da şu şekilde oluyor. Julia'nın kız kardeşinin nişanlısı aynı zamanda Clay ile arkadaş. Julia'nın kız kardeşinin aracı olmasıyla Clay bir gece kızımızın barmenlik yaptığı bara geliyor ve böyle tanışıyorlar. Ama tanışmaları tatlı bir atışma ile gerçekleşiyor diyebilirim. Bu kısımları okurken çok hoşuma gitti. Böyle lafını esirgemeyen, altta kalmayan kızlara bayılıyorum :D 

Tavsiye üzerine bir buluşturma gerçekleştiren, bu sıralar tek gecelik ilişkilerle takılan bu iki karakterimiz, o gecenin sonunda ne yaptılar sizce? Tabii ki tek gecelik bir ilişki yaşadılar. Ama kendilerini kandırdılar biraz çünkü bu ilişki tek gecelik bir ilişkiden ibaret olmayacak. Clay başka bir şehirde yaşamasına rağmen onu düşünmeden duramıyor zaten. Julia'da kendini çekmeye çalışsa da etkilendiğinin farkında ama aynı zamanda hayatı çok karışık dediğim gibi. Çiftimizin böyle bir birlikteliği başladı işte.

Konusundan bahsettiğime göre yorumuma geçeyim. Agapi Yayınları'ndan okuduğum ilk kitap oldu Gecenin Sonu. Kitap ve sayfa tasarımını, yazı puntosunu, yazarın kalemini çok sevdim. Gerçekten kendini okutturan ve akıcı bir kitaptı. Bazı kısımlarda bu tarzda farklı kitaplar ile biraz benzerlikler gördüm. 

Julia sevdiğim bir karakter oldu fakat olayları Clay'a anlatmamasına sinir oldum. Adam avukat yahu! Onun dışında bir problem yoktu :)

Kitabın sonu ise çok fena bir yerde bitti umarım Agapi bizi çok bekletmeden diğer kitabını da çıkarır :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder