Kitap Alışveirşi #30

9/29/2015, BY Buse Güler -

Merhaba! Geçen sefer alışveriş yazımda bundan sonra arayı bu kadar uzatmayacağımı ve küçük de olsa alışverişlerimi yazacağımı söylemiştim ve işte sözümde duruyorum :D Eğer son zamanlarda yaptığım uzuuuuun alışveriş yazımı okumadıysanız buradan okuyabilirsiniz :)

Evet bakalım neler almışım?


Mekanik Kalp listemde olan bir kitap değildi. Güz Okuma Şenliği'nde bir madde var. 150 sayfadan kısa olan sekiz kitap okumamız lazım. Bende yedi kitap vardı ve kategorinin kıyısından dönmek istemedim :) Bu arada güz okuma şenliği listeme göz atmak isterseniz buradan bakabilirsiniz :)

Daha önce sahafta görmüştüm zaten. Umarım satılmamıştır diyerek ertesi gün gittim baktım. 7 lira etiketi vardı fakat 5 liraya aldım. Ben bir şey söylemeden öyle verdiler :D 

Kısa zaten, daha önceleri konusuna bakmıştım. Umarım keyifle okurum :)




Bir diğer alışverişim ukitap.com'dan gerçekleşti.Yabancı Yayınları'ndan çıkan ve sanırım seri adı Blacktone serisiydi, o serinin ikinci kitabı Senin İçin :) 

İlk kitabı bende vardı. Yayınevi de üçüncü kitabı olan Aç Gözlerine'yi gönderdi fakat ikinci kitap yoktu ukitap sitesinde görünce kaçırmadım ve aldım. En kısa zamanda seriye başlanmalı :)

Sağolsun aldığım kişi yanında hediye olarak Olimpos Yayınları'ndan çıkan Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir kitabını da yollamış :) 




Alışveriş yazımın yıldızı! 
Kitapyurdu iyice benim favorilerimden oldu :D Bana en çok cazip gelen tarafı 20 lira ve üzeri alışverişlerinizde kargonun ücretsiz olması. 

Grey almak istediğim bir kitaptı zaten. Okuyan arkadaşlar genelde çevirinin berbat olduğunu söylüyorlar. Genelde okuduğum kitaplarda çeviriye çok fazla takılan birisi değilim o yüzden pek bir beklenti içine girmeden başlayacağım kitaba. Sonuçta kitabı Christian Grey'in bakış açısından okuyacağız, bu bile yeter *-*

Yabancı ise uzun zamandır aklımda olan fakat elimin bir türlü gitmediği bir kitaptı. Öncelikle kapağı dizi kapağı ve açıkçası ben pek beğenmedim. Hem serinin diğer kapakları ile uyumsuz olacak -.- Ama hiçbir yerde orijinal kapağı yok. Zaten fuarda yayınevine sormuştum basmadıklarını söylemişlerdi. Kitap bildiğim kadarıyla hem historical hem de fantastik. O kadar çok övdüler ki bana bu kitabı :D Gerçekten artık almam okumam lazımdı. Kalın bir kitap ve yazı puntosu küçük ama severek okurum umarım :) Bu arada Epsilon ayın yayıneviydi kitapyurdunda. %35 indirimliydi. O yüzden aldım :D   Ne zaman okurum bilinmez tabi :D Historical okuduğumda sevdiğim ama pek elimin gitmediği garip bir tür benim için :D Bakıcaz artık *-* 

Benim şimdilik mini alışverişim bu kadardı. Aralarında okuduklarınız varsa görüşlerinizi yorum bırakmayı unutmayın!

Sevgiler.

2 yorum:

  1. Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir yarım bıraktığım bir kitap oldu, nasıl basmışlar o kitabı yayınevi nasıl kabul etmiş şoklardayım. :))

    Keyifli okumalar dilerim.

    YanıtlaSil