Son Zamanlarda Yaptığım Kitap Alışverişleri :)

4/14/2015, BY Buse Güler -

Herkese merhaba ! Uzuuuun bir alışveriş yazısıyla geldim :) Fark ettim ki son zamanlarda yaptığım alışverişleri hiç bloga girmemişim. En son Şubat ayında yazmışım bir alışveriş yazısı. Blogun bu kısmını ihmal etmişim *-* Hazır mısınız? :D Çok uzamasını istemiyorum o yüzden kısa kısa bahsedeceğim :) Bu arada belli bir sırası yok, hangisini önce hangisini sonra aldım hatırlamıyorum :D
Hadi başlayalım.



İstediğim bir kitaptı ve Kitap Sihirbazı'nda 8.50 liraya bulunca kaçırmadım :)


Bugün gelen bir kargo :) İstanbul'da bir sahaf var ve isteyen kişilere kargo da yolluyor. Tanesi 5 TL resimdeki kitapların :) Parodi Yayınları'nın resimdeki kitaplarını okudunuz mu? Yani nefes serisini. Sevdiniz mi? Yorum bırakın lütfen :) Diğeri Marie Force, zaten fuardan alacaktım görmüşken kaçırmıyım dedim. :)


Bulunduğum semtte yeni bir kitapçı açıldı ve genelde kitaplar 10 TL, bu kitabı da oradan aldım :) Yazarın ilk kitabı bende vardı, okumamıştım ama arka arkaya okurum artık.


Bir sahaf alışverişi sonucu serinin beşinci kitabının ikinci kısmı olan Ateşin Çağırısı'nı 10 liraya aldım. İlk kitap Yabancı'yı almayı istiyordum ama kitaplar pahalıymış sanırım baya kalınlar :D Arkadaşım bulunca kaçırmamamı söyledi. Seriye başlıcam umarım.


Yine bir sahaf ziyareti sonucu :) İkisi de listemdeydi aslında hatta Jenn'in kitabını fuardan alacaktım. Burada bulmam iyi oldu :) 


Aslında bu bir kitap alışverişiydi ama kuzucuğum Kübra bana bu güzellikleri hediye etti :)
Yine aynı İstanbul'daki sahaftan alındı bunlarda :) Deli Divane Nehir Erdem'in ilk kitabıymış galiba. Birazdan göreceksiniz bende Çiçek Kızlar vardı. Ondan önce bunu okumak istiyordum ve Acıtan Güzellik'i zamanında biraz okuyup sevmemiş ve blogda çekiliş ile vermiştim :) Burada görünce karar değiştirdim, umarım bu sefer severim.
Zehir Ustası başlamayı çok istediğim serilerden biri. Bir Otakunun Dünyası blogundan Kübra'ma çok çok çok teşekkür ederim <3


Serinin ilk kitabını 2012 de kitap fuarından alan ben, henüz başlamadım. Sahafta da ikinci kitabını görünce kaçırmayayım dedim :D


Sophie Kinsella'nın bende iki kitabı daha var. Sır Tutabilir misin ? ve Beni hatırladın mı? kitapları. Ama bu yazara başlamak için Pasaklı Tanrıça'yı bekliyordum :D Hep cep boyu karşıma çıkıyordu. Sahafta görünce kaptım hemen. 


Yeni açılan kitapçının ziyaretinden ganimetler :)


Bu sefer çarşıda yeni bir kitapçı keşfettik :D Daha doğrusu Sokak Kitapçısı. Yani bir dükkan falan yok, sokakta :) Tanesi 10 TL arkadaşlar evet. :D Kıskanabilirsiniz, ben olsam kıskanırdım :D Fuarda bile Müptela ve Yabancı Yayınları kitaplarını bu fiyata bulacağımı hiiiç sanmıyorum çünkü :) Gölgeler ve Yeni Bir Başlangıç için pek parlak yorumlar görmedim ben ama son zamanlarda artık kimsenin yorumuna bakmadan konusunu beğendiysem bir şans veriyorum :) 
Çiçek Kızlar, Annemin Gelini Olur musun? ve Aylardan Aşk aklımda yoktu ama göreceğimi de düşünmüyordum. Bu fiyata bulunca aldık işte. Kimliksiz'i çok istiyordum zaten. Bu arada Müptela'nın yazı puntosu büyümüş *şükürler olsun* İkinci baskı falan benim bu aldıklarım. O yüzden ayrı bir mutluyum.
En üstteki İsyan ve Yol da serinin ikinci ve üçüncü kitapları. Kitapçı dönüşü sahafa uğramıştık oradan kaptım hemen :D Eşleşme ilk kitap ve daha okumadım ama seri tamamlandı :)


Tansaş'tan kitap bakınırken ilgimi çekti ve Goodreads'ten baktım puanları gayet iyi. Bende alıverdim :)


Okuoku siparişi ve yeni açılan kitapçı ziyaretinin ganimetleri. 
Kızıl Tepe, Masum Yalan ve Baştan Çıkarma Seansları kitapçıdan alındı ve artık biliyorsunuz, on lira. :D Rüya Ateşi serinin dördüncü kitabı. Seriye başlamadan tamamlayayım diyorum. Fuardan da son kitabını alacağım :)
Bella Andre'ler de ilk kitap hariç serinin diğer kitapları. İlk kitap bende vardı :)
Marie Force da yine bir öneri ile kitaplığıma eklenen bir yazar oldu :)

Eveeet bu kadar :) Sonuna kadar okuduysanız, teşekkür ederim. İçlerinden okuduklarınız varsa eğer yorum bırakmayı unutmayın :) 
Sevgiler.






6 yorum:

  1. Keyifl oku kuzum kitaplarını. <3
    Ayrıca o sahafları falan da hiç kıskanmadım. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bebeğimm <3 Hiç kıskanma sizin orada da var :P

      Sil
  2. Çooook kıskandım, binlerce duygu onlarca karakter saklı yine orada. :)
    Pasaklı Tanrıça'ya benden selam söyler misin? Özledim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Hahah söylerim tabii ki :D

      Sil
  3. Marie Force beğendiğim bir yazar. Kızıl Tepe ' yi de Aylardan Aşk'ı da sevdim. Bastan Çıkarma Seanslari tarzım değildi,CINDI Madsen gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ablacım umarım ben de severim :)

      Sil