Yorum | Sana Kapıldım - Laurelin Paige

6/05/2014, BY Buse Güler -

Orjinal Adı: Fixed on You
Seri Bilgisi: Fixed #1
GoodReads Puanı: 4.18
Yayınevi: Elf Yayınları
Sayfa Sayısı: 368

Herkese merhaba.

Son dönemlerde hangi kitabı okuyacağım konusunda zorluk çekiyorum. Kitaplığımda okunmayı bekleyen 120 kitap olunca tabii bu hiç kolay olmuyor.
Sağolsun Kitap İklimi blogunun sahibesi Pınar ablam bu konuda bana çok yardımcı oluyor :D

Sana Kapıldım'ı kitaplığıma eklediğimden beri okumak istiyordum. Zaten alalı çok da uzun bir süre olmadı. Bende baktım kitap seçemiyorum. Aklımda Sana Kapıldım vardı ve aldım elime başladım okumaya.

Aslında kitap beklediğim gibi çıktı mı ? Hayır. Benim için zor bir kitap oldu açıkçası. Sıkılmadım ama birşeyler eksikti.
Uzatmadan konusundan biraz bahsedeyim.



Alayna küçük yaşta bir trafik kazasında ailesini kaybetmiş ve ailesinden geriye kalan ağabeyi Brian ile pek yakın oldukları söylenemez.
Okulundan mezun olmak üzere ve aynı zamanda Gökyüzü kulübünde çalışıyor
Alayna saplantılı bir kişiliğe sahip. Öyle ki geçmişinde hakkında yasaklama emri çıkarılmış. Saplantılı bir kişiliğe sahip olmasının nedeni, sevilmeye muhtaç olması ve ben bunu ailesini küçük yaşta kaybetmesine bağlıyorum.

Gelelim kontrol manyağı, yakışıklı, başarılı ve aynı zamanda Alayna'nın çalıştığı kulübün yeni sahibi Hudson'a. Aslında Hudson Alayna'nın uzak durması gereken tiplerden. Ama Alayna onu gördüğünden beri aklından çıkaramıyor ve Hudson Alayna'ya bir iş teklifi ile geldiği zaman, karşı koyması gerekirken teklifi kabul ediveriyor.
 Bu arada Hudson'ın da geçmişinin pek normal olduğu söylenemez. Adam kısaca sevemiyor. Kadınlar etrafında dört dönüyor evet ama Hudson onları parmağında oynatıyor, sonunda umursamaz bir Hudson ve acı çeken kadınlar oluyor.


Kitabın sanırım kapağına değinmesem olmaz.
Aslında bu ilk okuduğum yetişkin okurlar için olan erotik kitaplardan değil. Fakat diğer okuduklarım -Elli Ton, Crossfire vb.- serilerde kapaklarda karakterler bu şekilde verilmemişti. Ve kitap "Ben erotik kitabım" diye bağırmıyordu :D Bu kitabı dışarıda da okuduğumuzu göz önünde bulundurursak kapağa pek sıcak baktığımı söyleyemem. Kaldı ki serinin ikinci kitabı daha açık bir şekilde geliyor sanırım :D Ama yayınevi orjinal kapağı kullanmış. Bu da iyi birşey olmasına rağmen belki biraz bize uyarlayabilirlerdi diyorum :D

Genelde kitapların çevirilerinde pek sorun bulmam. Belki de şimdiye kadar okuduklarım iyi kitaplardı ya da beni rahatsız etmediler. Ama Sana Kapıldım'ın çevirisi ve bazı malum sahnelerde kullanılan kelimelere gülsem mi ağlasam mı bilemedim :D
Yine de sizi çok rahatsız edip kitabı yarım bırakmanızı sağlayacak türden değil. Ama göze batıyor.

Kitap tam benim beklediğim bir kısımda bitti. Sanırım onun için ikinci kitabı da alabilirim.
Evet uzun bir yorum oldu ve şimdiye kadar okuduysanız teşekkürler :D
Puanıma biraz şaşırabilirsiniz ama insaflı davrandım :D
Alıp almamak, okuyup okumamak size kalmış :D

Puanım:



1 yorum:

  1. Eleştirilerinizi ve duygularınızı bu şekilde yansıtmanızı çok beğendim. :) fakat ben de bu kitabı okumak isterim.. PDF dosyası olarak linkini nereden bulabilirim? Bir bilginiz var mı? :)

    YanıtlaSil