KGOS 27. Tur || Yorum: Sonsuzluğun Kıyısında - J.A.Redmerski

4/24/2016, BY Buse Güler -

"Duygusal, kalp atışınızı hızlandıracak ve hep daha fazlasını isteyeceğiniz bir serüven."-Reveal-
Camryn Bennett hayatı boyunca hiç olmadığı kadar mutludur. Ruh eşi Andrew Parrish'le bir otobüste tanışmalarından beş ay sonra nişanlanmışlardır. Üstelik onları bekleyen tek şey evlilik de değildir. Hem endişeli, hem heyecanlı olan Camryn, hayatının geri kalanını Andrew ile geçirmek için sabırsızlanıyordur. Onun kendisini daima seveceğinden emindir, çiftin hayattan pek çok beklentisi vardır fakat kötü bir olay, hayatlarını bir anda tepetaklak eder. 
Andrew yaşama tutunmaya çalışır, Camryn'in de aynı çabayı göstereceğini düşünür. Ama Camryn'in yarasını tehlikeli yollardan sarmaya çalıştığını fark edince, onu hayata döndürmek için bir şey yapması gerektiğini anlar. Aşklarının her şeyin üstesinden geleceğini ispatlamaya çalışan Andrew, Camryn'i umut ve tutkuyla dolu yeni bir yolculuğa davet eder. Aşkın en güzel hali yine Redmerski'nin kalemiyle okurla buluşuyor. Sonsuzluğun Kıyısında hayata ve aşka dair çarpıcı bir hikâye... 
Herkese merhaba, yeni bir blog tur yorumuyla sizinleyim. 
Yorumuma geçmeden önce, eğer facebook sayfamızda devam eden çekilişe katılmadıysanız buradan , instagram hesabımızda da bulunan çekilişe buradan katılabilirsiniz :)
Bugün turun son günü, son yorum benim. Eğer önceki yorumları incelemek isterseniz, facebook sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

İlk kitap olan Hiçliğin Kıyısında yorumuma göz atmak isterseniz buradan bakabilirsiniz :)

Evet, yönlendirmelerim bittiğine göre sanırım yorumuma geçebilirim :)

Öncelikle spoiler vermeyeceğim, ilk kitabı okumadıysanız da yorumumu okuyabilirsiniz. Konusundan arka kapakta yeterince bahsediyor zaten. O yüzden pek bahsetmek istemiyorum.

İlk kitabı gerçekten çok sevmiştim ve seri olduğunu bilmiyordum. Aslında bittiği zaman havada kalan pek bir şey olmamıştı. İkinci kitabı çıkmasa da benim için muazzam bir kitaptı. Ama ikinci kitap olan Sonsuzluğun Kıyısında'nın çıkacağını öğrendiğim zaman gerçekten çok sevindim. Camryn ve Andrew'i tekrar okumak çok güzeldi :)

İlk kitabın sonundan sonra devam ediyor kitap. Hiçliğin Kıyısında'ya göre daha durağan bir kitaptı aslında. Çok fazla eğlenceli değildi ama insanın içine dokunuyor. Yazarın kalemini zaten çok sevmiştim. Okurken içinize işleyen türden bir kitap. 

İki karakter tarafından da anlatılıyor ve bu benim hoşuma giden bir unsur. Bu kitapta çiftimizi pek kolay şeyler karşılamıyor aslında. Epey zorlu dönemlerden geçiyorlar. Bu dönemlerden geçerken de Andrew öylesine mükemmel bir adam oldu ki... Zaten mükemmeldi bana göre ama demek ki daha fazlası da olabiliyormuş :)

Yine ilk kitap gibi bir çırpıda bitirebileceğinizi düşünüyorum. Umarım sizler de benim gibi keyif alarak okursunuz :) Henüz ilk kitabı almadıysanız ikisini birden alın. İlk kitabı okuduysanız, bekletmeyin bu kitabı da :)
Mutlu günler dilerim :) 

3 yorum:

  1. I have tried emailing you, and commented in regards to the coffee cup and stack of book image contained on page: http://buseguler.blogspot.com/2015/01/tema-yenilendi.html. The image is copyrighted and was made exclusively for Caffeinated reviewer. Please remove promptly or blogger will disable your blog until it is removed. Thank you.

    YanıtlaSil
  2. Bu mucizevi tanıklığı dünyayla paylaşmak bir ayrıcalıktır. Bu İngiltere'den Beth Walters. Kocam beni 4 ay önce boşadı ve kocamın sorunlarını değiştirmek için ne yapacağımı bilemediğim için pişmanlıkla doluydum. Evliliğimde nasıl yardım alabileceğim konusunda internetten yardım aradım ve büyüleriyle ilerleyen wight aşk büyüsünün harika tanıklarını keşfettim. Onunla temasa geçtim ve Dr. Wight bana kocamı geri getirmem için bir büyü hazırlayacağını söyledi. Şüpheliydim ama onunla çalışmaktan başka seçeneğim yoktu. 2 gün sonra kocam o günden eve gelmem için beni aradı ve şimdiye kadar huzur içinde yaşadım. Şimdi büyük bir sevgi ve özenle geri döndü. Bugün sizlere bu büyünün aşıkları geri getirme gücüne sahip olduğunu sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyorum ve en şaşırtıcı şey aşkımızın artık çok güçlü olması, her gün mutluluk ve neşe olması. ve sevdiğin adamla birlikte olmak gibisi yoktur. Dr.Wight'ı yardıma ihtiyacı olan herkese tavsiye edeceğim. Herhangi bir sorununuz varsa, Dr.Wight ile iletişime geçin, size yardımcı olacağını %100 garanti ederim!!.
    E-posta: wightmagicmaster@gmail.com

    WhatsApp:+17168691327

    YanıtlaSil