Kitap Alışverişi #13, #14, #15 ve #16 :)

11/23/2014, BY Buse Güler -
Geri döndüm ! 

Herkese merhaba :D 

Eğer hâlâ takip edenleriniz varsa, uzun bir süredir buralarda olmadığımı anlamışsınızdır.
Bilmiyorum, yazasım gelmedi. Yazmaya da kitap alışverişlerimden başlamak istedim. 

Yaptığım dört kitap alışverişinin yazısını okumaya davet ediyorum sizi *-*

Evet dediğim gibi en son blogda yazdığımın üzerine dört alışveriş daha yapmışım -iyihaltyemişim-
Okunacak kitaplarım dağ gibi oldu, vallaha rüyalarımda toplanıp üzerime gelecekler, öldürecekler beni :D 
Hatta o kadar çoklar ki, benim iki kitaplığım var, birine okuduklarımı birine okumadıklarımı koydum. Okuduklarıma gayet yan yana düzgünce dizmişken, okumadıklarımın olduğu kitaplığa zor sığdırıyorum. İşte alıyorum, bıkmadan alıyorum :D
Tamam bu bir yandan kötü ama, bir yandan da iyi bence. Durumum varsa o zaman istediğim kitabı alıyorum hemen. Ertelemiyorum, eğer ertelersem, alacağım zaman başka kitaplarda olacak ve ben hepsini alamayacağım. O yüzden hiçbir kitapta aklım kalmıyor. Zaten şuan piyasada almak istediğim bir kitap yok. Yeni çıkanlardan bazıları, belki. Almak istediklerimin hepsini depoladım, ne güzel değil mi *-* Amaaaan, kitap benim, zaman benim, para benim. Alıyorum depoluyorum :D İyi yapıyorum bence. Okuma hızım, alma hızımdan daha yüksek olsa daha iyi olurdu ama,neyse, yazmayı özlemişim, daha fazla uzatmadan neler almışım bakalım.



Gölge ve Kemik

Ben Tansaş'a her gittiğimde kitap kısmına şöyle bir bakarım. Genelde kitaplar etiket fiyatında, bazı Martı Yayınlarının kitapları da bu şekilde indirimli olurlardı. 

Ama daha önce hiç Gölge ve Kemik kitabına rastlamamıştım. Sepetin içinde görünce resmen üzerine atladım :D 

Alınacaklar listemde olan bir kitap değildi ama çok beğenildiğini biliyorum. Bu fiyata kaçıramazdım *-* 






Bu alışverişimi Kitap Sihirbazı'ndan yaptım. Siteden çok memnun kaldım, özellikle Tatlı Sır'ın içinden orjinal ayracı çıkınca, daha da memnun kaldım :D Teşekkürler Kitap Sihirbazı !
Ama, herzaman çok hızlı bulduğum, sorun yaşamadığım Sürat Kargo, beni delirtti ! Siparişim eve değil iş yerine geliyordu. Dediklerine göre sabah geldiğinde daha dükkan açık değilmiş. Bende yarın getirirler diye düşündüm, UPS kargo beni bulamadığı zaman ertesi gün getirmişti çünkü. Ama aradım, eğer bu akşam gelmezseniz kargonuz geri gidecek dedi. Sürat Kargo bize yakın zaten 15 dakika falan. Geç kalmayın, sistem kapanmasın vs. dediler. Önceden başka birini yolladım, erken daha dediler, sonra verdikleri saatte gittim, daha araç gelmedi bir saat sonra gelin dediler. 3 defa gidip geldim. Çok sinir ettiler beni yani.

Ama tabii, kargodan kitaplarım çıkınca, sinir denen birşey kalmadı bende :D 
Öncelikle söyliyeyim, alışveriş yapmak  gibi bir amacım yoktu. Ama TÜYAP'a gidemeyenler için site kampanya yapmış ve çoğu kitap 9.90 TL idi.Bende kaçırmadım tabii ki. Tatlı Sır ve Sana Tutuldum'u görünce hemen attım sepete, kargo parası ödememek için 50 lirayı tamamlamak istemedim, kargo ödeyen kitaplar kategorisinde olan Gece Yarısı Tutkusu'nu aldım :) 

Tatlı Sır'ı gerçekten çok merak ediyorum. İlk tanıştığım Maddox Erkeği Travis'ti ^.^ Şimdiye kadar da onu sevmeyen birine rastlamadım. :D Bakalım diğer Maddox nasılmış? 
Sana Tutuldum serinin ikinci kitabı. Kapağının da bu kadar edepli olmasına çok sevindim :D :P Ama ben ilk kitabı unutmuşum :( Aklımda birşeyler var, fakat sonu nasıl bitti hatrlamıyorum. Okumadan bir bakmam gerek.


Bu alışverişim de evimin yakınlarında olan kitapçımdan gerçekleşti :) 
Yukarıda resimde gördüğünüz kitapların tanesini 10 liraya aldım :) İkinci eller. Ama görseniz, sanki sıfırlar. Getiren arkadaş ya çok temiz okumuş, ya da okumadan getirmiş. Aslında benim yine kitap almak gibi bir niyetim yoktu :D Şöyle bir bakınmaya gitmiştim. Fakat bunları görünce kaçıramadım.

En Karanlık Öpücük serinin ikinci kitabı. İlk kitabı ben Pınar ablamın tavsiyesi üzerine almıştım. Henüz okumadım ama bulmuşken kaçırmıyım dedim. 
Ejder Ateşi'ni neden aldım bilmiyorum, gözüme takıldı ve konusunu beğendim. Bu kitabı bana biri tavsiye etmişti, ama hatırlamıyorum kim olduğunu :)
Ella ve Micha'nın Geleceği serinin ikinci kitabı. İlk kitabı bende var, henüz okumadım şuan arkadaşımda, o beğenmiş, getirince okuyacağım :) Bu da öncelikli listemde yoktu ama, bulunca almak istedim. Kapağı çok güzel değil mi?
Gizemli Adam kesinlikle almak istemediğim bir kitaptı. Duvarların Dili olsa ve Gizemli Adam hemen hemen aynı zamanda çıktı diye hatırlıyorum. Duvarların Dili Olsa'nın siparişini verirken bunu eklememiştim, arka kapağını okuduğumda çok saçma gelmişti konusu. Kim olduğunu bilmeden yapılan seksler falan, sevmiyorum ben. Aşk okumak istiyorum :D Ama sonra yine hatırlamadığım bir arkadaşım, o arka kapağına aldanma, çok güzel demişti. Bende sipariş verip almazdım açıkçası. 10 liraya bulduğum için aldım. Kapağının kalitesi cidden berbat. Korsan kitaplar gibi. Tonla para veriyoruz DEX kitaplarına ama, biraz daha kalın yapsalar şu kapakları çok iyi olucak. Serinin ikinci kitabı da çıktı sanırım. Bir ara bunu okur, beğenirsem onuda alırım :) Onun kapağı daha güzel, görsel olarak.




Bunları da yine kitapçımdam aldım. 


Ben Ölene Kadar ve Ölmem Gerekirse serinin iki ve üçüncü kitapları. İlk kitap bende var ama başlamadım. Okuyanlar genelde çok beğenmiş. 10 liraya buldum yine, kaçırmadım. :) 


Sır ikinci el değil. Ama o da 10 lira.
 Ben Historical kitaplarla daha yeni tanıştım.
 İlk okuduğum kitap da J.Garwood'un Gelin kitabı oldu. Çok beğendim. Yazarın bu kitabını da önerdiler, bulunca kaçırmadım aldım :) 


Evet benim son zamanlarda aldıklarım bunlar :) Ayrı ayrı değil de hepsini bir yazının altında toplamak istedim. Eğer buraya kadar okuduysanız, umarım sıkılmamışsınızdır, teşekkür ederim :) 

Kitaplardan okuduklarınız varsa lütfen yorum bırakın, beğenip beğenmediğinizi söyleyebilirsiniz :) 
Yazmak iyi geldi, bundan sonra daha sık yazarım diye düşünüyorum :)

Sevgiler.




9 yorum:

  1. Valla aldığın kitaplardan tek Gölge ve Kemik'i okumuşum o da çok güzel :D Güle güle okuu !!!! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu fiyata aldığıma inanamıyorum zaten :D Çok sağol tatlım :D

      Sil
  2. Ne güzel bütün kitaplar on liraya gelmiş. :D
    Çok karlı bir alışveriş olmuş bence.

    O 2. el kitap satan kitapçıdan bende istiyorum. :P
    Gizemli Adam'ı kesinlikle oku ben çok beğendim o kitabı,sanırım fazla beklentim olmadan başladığım içinde olabilir. :D

    Sır çok güzel onu okuduktan sonra serini diğer kitabı fidyeyi de okumak isteyeceksin. :D

    Yeni kitapların keyifle oku canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahah aynen canım öyle olmuş :D Herkes istiyor o kitapçıyı :P
      Gizemli Adam'ı sen mi tavsiye etmiştin yoksa bana *-* Okuyacağım hepsini çok sağol :)

      Sil
    2. :D Bilmem ki ,kitabı çok sevdiğimi bazı yerlerde baya bir dillendirdim belki oradan da görmüş olabilirsin yada tamamen başka bir arkadaşın söylemişte olabilir. :D

      Gölge ve Kemik'i Kiler'den 5 liraya almıştım bende. :D Kiler sağolsun Martı yayınevinin kitaplarını indirimli olarak satıyor dönem dönem.

      Sil
    3. Burada da Tansaş yokmuş. *-*
      Yazını okuyunca hemen baktım ama sadece Ege bölgesinde olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradım biraz. *-*
      İndirimli kitap olan bütün marketler her yere açılsın. :D

      Sil
  3. Geri Dönenler serisine mutlaka başla!! Kitapları çok iyi bulmuşsun yaa, kıskandım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Teşekkür ederim elimdeki seriler bitsin başlayacağım :)

      Sil