Aşkın Müziği - Kylie Scott | Yorum

11/05/2014, BY Buse Güler -
Herkese Merhaba !

Beni şaşırtan, beklentilerimin üzerine çıkan, karakterlerini, konusunu çok sevdiğim Aşkın Müziği'nin yorumu ile sizlerleyim. 

Yorumuma geçmeden önce; Rock grupları ile ilgili bir kitapla daha önce tek bir deneyimim olmuştu. *TutkuluNotalar* Seveni çok biliyorum ama, hiiç bana göre bir kitap değildi. Normalde de rock grupları ile pek ilgilenmem, sanırım tüm gruplar böyle, bana göre değil demiştim. Ta ki Aşkın Müziği'ni okuyana kadar ! 

Bir önceki rock grupları ile ilgili olan vasat deneyimimden sonra, Aşkın Müziği ilaç gibi geldi, bana böyle kitaplar ile gelin !
 Demek ki adam grubun yıldızı falan da olsa, sevdiği kadını paylaşmadan, ona sahip çıkabiliyor. Buradan anlıyoruz ki, iş adamda bitiyor :D

Neyse ben en iyisi biraz kitaptan bahsedip, yorumuma geçeyim :)

Evelyn, yirmi birinci yaş gününü yakın arkadaşı Lauren'ın ısrarları üzerine Las Vegas'ta kutlamak ister. Ama o gece bir rock yıldızı olan David ile evlenmek sanırım planları arasında yoktur :D Üstelik bunu hatırlamaz bile, oysa David her şeyi hatırlamaktadır. David son derece yakışıklı, dövmeli ve güzel bir vücuda sahip olan bir adam. Ama Evelyn içten içe ondan uzak durması gerektiğini biliyor, çünkü David, onun uzak durması gereken kötü çocuklardan.

Yabancı Yayınları FB sayfasından alıntıdır.
Evelyn, hiçbir şeyi hatırlamaması yetmezmiş gibi, David evlendiklerini söylediğinde neredeyse adamın üzerine kusması da cabasıdır. :D Eh olaylar böyle olunca, ikisi de bunun bir hata olduğunu söylerler *daha doğrusu Evelyn böyle düşününce, kıyamam David'e pek bir söz hakkı kalmaz, bana göre tabi. Ve bu duruma üzüldüğüm doğrudur.* ve David avukatlarını devreye sokarak boşanma işlemlerini başlatır. İşlemler başlar başlamasına ama, bakalım Evelyn bu işin içinden bu kadar çabuk sıyrılabilecek mi? Sonuçta ünlü bir rock grubunun çok sevilen gitaristi ile evlendi ve medya peşinde. 

Yabancı Yayınları FB sayfasından alıntıdır.
Bunların haricinde tabii ki Evelyn'in devam eden bir hayatı var. Mimar olmak istiyor. Bu olaylar yüzünden çok zor kabul edildiği stajı bile iptal oluyor. Ama görünüşe göre artık başka bir hayatı var ve kendisinin de ne yapmak istediğini okudukça görüyoruz. 

Evet, olaylar böyle devam ediyor. Başta da söylediğim gibi kitabı çok sevdim. Güldüğüm, "ayy, kıyamam." dediğim yerler oldu. David'in evliliği ve geçirdikleri o geceyi hatırlarmasına rağmen Evelyn'in olaylardan bihaber olması beni üzdü, David'e üzüldüm tabii ki :D

Yabancı Yayınları FB sayfasından alıntıdır.

Kısacası kitap süperdi. İlk sayfasından itibaren sizi içine çeken, eğlenceli, akıcı bir dile sahip. Yazar sizi olayların içine çekmeyi çok iyi başarıyor. 
Beni rahatsız eden tek olay, sanki ilk başta olaylar çok hızlı gelişti. Bana öyle geldi. O yüzden 5 vermiyorum. Onun dışında, çok beğendim :) Alın, okuyun, pişman olmazsınız.








Ve az önce okudum.
Yazar, David Ferris'i Vinnie Woolston'dan ilham alarak yazmış. 

Ben bunu bilmiyordum ama, kitabı okurken tam da böyle birisi canlanmıştı kafamda :D

Enteresan :D





Puanım:




2 yorum: